- 22,139
- 18,681
- 113
tepkime atmamış bana zaten neye alındı bilmem şansı bahtı bol olsun dayııııı yatıyom bensirani bekle😂😂
tepkime atmamış bana zaten neye alındı bilmem şansı bahtı bol olsun dayııııı yatıyom bensirani bekle😂😂
heyecanli🤣Akın kardesim bi bize tepkime atmamış aw eyvvvv
2 den beri çadır kudreuk mason sen ben buraya wk hamza çekimi yapamadı jokeri finansı pavyonda diyeAkın kardesim bi bize tepkime atmamış aw eyvvvv
Eyw abi rol sartlimi@Devecibey ve @Ufukk08 siz iban atin beyler cekim gelince atarim size birazdan talep veririm
deveci bana devir@Devecibey ve @Ufukk08 siz iban atin beyler cekim gelince atarim size birazdan talep veririm
Eyv kral@Devecibey ve @Ufukk08 siz iban atin beyler cekim gelince atarim size birazdan talep veririm
sanmamtepkime atmamış bana zaten neye alındı bilmem şansı bahtı bol olsun dayııııı yatıyom ben
Yokdeveci bana devir
Dm kapalı hocam@Devecibey ve @Ufukk08 siz iban atin beyler cekim gelince atarim size birazdan talep veririm
Borc degilde hastaneye odemem var 120 k 3 gun icinde bir de kira var 353 4 tane daha böyle sansin olsa ödersin borclari
500 cuk akin kumar oynicam lenBorc degilde hastaneye odemem var 120 k 3 gun icinde bir de kira var 35![]()
İnş ödersin reisiöBorc degilde hastaneye odemem var 120 k 3 gun icinde bir de kira var 35![]()
Özel demi abi oğlun dünyaya gelecekBorc degilde hastaneye odemem var 120 k 3 gun icinde bir de kira var 35![]()
hayirmi ne oldu kiBorc degilde hastaneye odemem var 120 k 3 gun icinde bir de kira var 35![]()
Hayır hayirhayirmi ne oldu ki
dur la hastene ise belki faydam dokunurHayır hayir
1- hastaneye 120 k ne ödemesi hayırdırBorc degilde hastaneye odemem var 120 k 3 gun icinde bir de kira var 35![]()
Dokunmaz senin faydan niye sen sağlık bakanimisindur la hastene ise belki faydam dokunur