Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hamzaxaslan / Kasa 500 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,359
6,582
113
tepkime atmamış bana zaten neye alındı bilmem şansı bahtı bol olsun dayııııı yatıyom ben
Agam ben sana 1 saat once attim, kimseye takip edin demiyorum bak bu hafta 200 k odemem var ama yinede 10 k dagitim yaptim. Simdide bu arkadaslara kupon parasi atiyorum. Biseye alinmadim neden alinayim gormemisimdir arka planda kupon flan yapiyorum

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,749
1,610
113
Agam ben sana 1 saat once attim, kimseye takip edin demiyorum bak bu hafta 200 k odemem var ama yinede 10 k dagitim yaptim. Simdide bu arkadaslara kupon parasi atiyorum. Biseye alinmadim neden alinayim gormemisimdir arka planda kupon flan yapiyorum
Eyv kralım da dm atamıyorum kapalı dö bi ilgilenşrsen ve kesene bereket tekrardan

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,239
18,755
113
Dost ben para istemedim, roll açmak istemediğimi işin gırgırında olduğumu yazdım önceki mesajlarda Allah analı babalı büyütsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...