- 19,579
- 10,894
- 113
Aylık ne kadar maaşın varİşletmeciyiz dost Muğla da 😅
Aylık ne kadar maaşın varİşletmeciyiz dost Muğla da 😅
olursa solerimOlunca ben sana maç söylerim ihtiyar
2018-2022 arası pandemiyle mezun olduk iştehangi senelerde avcılardaydın sen ? gerçi gelişim biraz beylikdüzü tarafında kalıyor
sana ne lenAylık ne kadar maaşın var
TM ihtiyarolursa solerim
Aylık değil sezonluk, maaş değil ailenin yeri direktAylık ne kadar maaşın var
Yok la bende ya işletme ya ekonomi sececektim garanti olsun dedim o yüzden sordumsana ne len
daha cocuksun len😂😂😂2018-2022 arası pandemiyle mezun olduk işte
kendinle mi kıyaslıyon amk 30 olduk 😅daha cocuksun len😂😂😂
He bende işletme yada ekonomi düşünüyordum sonra garanti olsun diye sağlıkta yöneldik aile yeri olmasa sen kuramazdim demi öyle bir yerAylık değil sezonluk, maaş değil ailenin yeri direkt
way benim oglan 30 yasindakendinle mi kıyaslıyon amk 30 olduk 😅
bak sende soru soruyorsunAylık ne kadar maaşın var
Ne iş yapiyway benim oglan 30 yasinda
Yok kral benim sorma amacım farklı est seni yargılamanın yanlış anlaşılma oldubak sende soru soruyorsunbu yüzden lütfen bir daha yargılama insanları.
ben pelikanın karşısında oturuyorum2018-2022 arası pandemiyle mezun olduk işte
kurardım bakma bizim buralarda cepte beş kuruş parasız geziyorsun ama bir tapu satıyorsun milyon dolarlık olıyorsun, yerlisiyiz yani öyle bi avantaj var.He bende işletme yada ekonomi düşünüyordum sonra garanti olsun diye sağlıkta yöneldik aile yeri olmasa sen kuramazdim demi öyle bir yer
oda dogus universite isletme mezunu simdi ilac firmasinda ikNe iş yapiy
Tmdir eyw dostkurardım bakma bizim buralarda cepte beş kuruş parasız geziyorsun ama bir tapu satıyorsun milyon dolarlık olıyorsun, yerlisiyiz yani öyle bi avantaj var.
Ama işin içinde değilsen girmeni tavsiye etmem geçen sezon zarar ile kapattık mesela biz işletmeleri bi ara detaylı iş yerlerini falan anlatırım sana
Ben Yakuplu da yaşıyordum öğrenci evimiz oradaydıben pelikanın karşısında oturuyorum
Maaşı ne kadaroda dogus universite isletme mezunu simdi ilac firmasinda ik