- 9,224
- 7,647
- 113
bilmiyorum sormam daMaaşı ne kadar
bilmiyorum sormam daMaaşı ne kadar
80+Yemek+Benzin+Prim’dirMaaşı ne kadar
Ula rahat tır 70 k ya sattık kendimizi sahada yorucu maliz valla baskıyla gittik ora80+Yemek+Benzin+Prim’dir
araci ben verdim benim arabayi coktu pust😂😂80+Yemek+Benzin+Prim’dir
Araba nearaci ben verdim benim arabayi coktu pust😂😂
UYANDIM GERİ YATACAGIM@burdurlu1515 uyandın gibi ferdicim
opel corsaAraba ne
İyimis valla normalde şirketin vermesi gerekopel corsa
bu ferdi tahmin ettiğim ferdi değildir inşallah@burdurlu1515 uyandın gibi ferdicim
Marmaris leş bir yer dost, turunç keyifli bir tek biz bazı haftasonları Amazon veya turunç yapıyoruz ya da bozburun selimşye Marmaris merkez leş bir yerUla rahat tır 70 k ya sattık kendimizi sahada yorucu maliz valla baskıyla gittik ora
Yat yatUYANDIM GERİ YATACAGIM
obu ferdi tahmin ettiğim ferdi değildir inşallah
Bende çalışmaya gelecem Marmaris'e otele bakalım formda biri ayarliyacak bana 3 aylığına tatildeMarmaris leş bir yer dost, turunç keyifli bir tek biz bazı haftasonları Amazon veya turunç yapıyoruz ya da bozburun selimşye Marmaris merkez leş bir yer
Yat suyu musluktan iç kireç tok tutarUYANDIM GERİ YATACAGIM
Kendini ezdirme çoğu otelin kadroları yıllardır sabit oluyor ve ağır pis işlerini yeni gelenlere yaptırıyorlar, çok otelci tanıdığım yok Marmaris için ama bağlantı bulurum elbet gideceğin oteli yazarsın bana da en azından belboy falan yapmaya çalışırız seni deli kazanırsınBende çalışmaya gelecem Marmaris'e otele bakalım formda biri ayarliyacak bana 3 aylığına tatilde
fardikadıoğlu diye bir nick vardı iki ismi olan biri ama adını vermiycem burda o mu bu arkadaş
Evetfardikadıoğlu diye bir nick vardı iki ismi olan biri ama adını vermiycem burda o mu bu arkadaş