- 10,131
- 7,441
- 113
Kardesim ben surpriz olur demek istemistim yoksa herkes 1.30 tutrururfransa’ya 2/1 dedin 1/2 oldu nasıl becerdin
Kardesim ben surpriz olur demek istemistim yoksa herkes 1.30 tutrururfransa’ya 2/1 dedin 1/2 oldu nasıl becerdin
Kuponu ben yapıcam hayırdır sen ortakssin sadeceBen sucuklu tost yapmaya gidiyorum geldigimde kimse ac uyumayacak
Dostlar Meclisi kazandıbna karsı bu önyargı nedir bende zamanında sana odul atmıstım
Kayip iadeyi ben oynicam zaten gelene kadar sen yatarsin diye dedimKuponu ben yapıcam hayırdır sen ortakssin sadece
Rezillik kardeşim yaaa biraz güven beKayip iadeyi ben oynicam zaten gelene kadar sen yatarsin diye dedim
gerek yok hayırlı geceler t ile başlayan abimizde elendiDostlar Meclisi kazandıdiğer rolde de iki ortak var zevkine takip et işte nolcak zaman geçiyor heycan oluyor
![]()
Biz baştan kazanmıştık kardesim var demekki bi gonul bağıDostlar Meclisi kazandıdiğer rolde de iki ortak var zevkine takip et işte nolcak zaman geçiyor heycan oluyor
![]()
Seni nasıl geri kazanabilirimgerek yok hayırlı geceler t ile başlayan abimizde elendi
Yav reis ben en çok takip edenim şu, roll ü ses etmiyom para için takip etme rolleri gelirse ne ala gerek yok kendine sinir stres yapmaaygerek yok hayırlı geceler t ile başlayan abimizde elendi
Ödül sürekli 3 4 kişi arasında dağıtılıyor burdurlu haklı herkese iyi geceler.Dostlar Meclisi kazandıdiğer rolde de iki ortak var zevkine takip et işte nolcak zaman geçiyor heycan oluyor
![]()
daralıyorum abi makarasına yazdım hayırlı geceler bol şanslarSeni nasıl geri kazanabilirim
Haksız demiyorum da belli değil miydi en baştan zaten bunun olucagıÖdül sürekli 3 4 kişi arasında dağıtılıyor burdurlu haklı herkese iyi geceler.
Haksızlık yapiyorsun @HamzaaaaÖdül sürekli 3 4 kişi arasında dağıtılıyor burdurlu haklı herkese iyi geceler.
Ben allah carpsin 8 senede 4. Kez odul aldimÖdül sürekli 3 4 kişi arasında dağıtılıyor burdurlu haklı herkese iyi geceler.
3 ü bendenBen allah carpsin 8 senede 4. Kez odul aldim
Emin ol senden daha çok rol yapmışız herneyse önemli değil takılma şansınız bol olsunBizi bilen bilir roll yapmayana para yoktur bizden kendi paralarıyla 1 defa roll yapmazlar takipten kazanıp onların paralarıyla roll yaparlar sonra yapıyoruz derler
Tabiiii 🔐@fearjr1992 2 adım attım cihan tahirle akına ortak roll bakiyesi gönderiyorum kesene bereket tekrardan
@Shellac vur kırbaçlı kilidini