- 27,866
- 13,329
- 113
Bol şanslar inşallah gelirŞöyle bir şey denedim kasa basıp bence gayet güzel bir seçim bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 972395
Bol şans reisŞöyle bir şey denedim kasa basıp bence gayet güzel bir seçim bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 972395
bol şanslar hamzaaŞöyle bir şey denedim kasa basıp bence gayet güzel bir seçim bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 972395
BOl şanslar kralŞöyle bir şey denedim kasa basıp bence gayet güzel bir seçim bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 972395
Yaw bro bu eleman bu ara çok sıkıntılı.bazi maçlarda adam akıllı şut bile kullanmıyor.umarim bugün iyi günüdür.takipte olucam bol sansŞöyle bir şey denedim kasa basıp bence gayet güzel bir seçim bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 972395
adamımız normalde 3 sayı denerdi çok ama son 2 maçta 2 sayılık çok deniyor ve yüzdeli atıyor maçın tam içine giriyor 2-0 dı seri 2-1 yaptılar kendi sahalarında 2-2 için savaşacaklar 1. numaralı adam bu dün Edwards hakkında böyle düşündüm geldi bakalım bu neler yapacakYaw bro bu eleman bu ara çok sıkıntılı.bazi maçlarda adam akıllı şut bile kullanmıyor.umarim bugün iyi günüdür.takipte olucam bol sans
Bol şansŞöyle bir şey denedim kasa basıp bence gayet güzel bir seçim bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 972395
Hadi bakalım umarım düşündüğün gibi olur.uyuycakdim bak senin kuponu gördüm uyumuyorum takip edicem.senin gibide devrede bu gelmez diyip uyumam son 5 dkya kadar beklerim 😁adamımız normalde 3 sayı denerdi çok ama son 2 maçta 2 sayılık çok deniyor ve yüzdeli atıyor maçın tam içine giriyor 2-0 dı seri 2-1 yaptılar kendi sahalarında 2-2 için savaşacaklar 1. numaralı adam bu dün Edwards hakkında böyle düşündüm geldi bakalım bu neler yapacak
Bol şanslar mitchell bazen 1 yarıda atıyor bu sayıyı inş o gece bu gecedir.Şöyle bir şey denedim kasa basıp bence gayet güzel bir seçim bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 972395
Bol şansŞöyle bir şey denedim kasa basıp bence gayet güzel bir seçim bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 972395
He ya saha hiç atamadı hardene baksa patır patır atıyorYine sut kullanmiyo bu harden attı hep sayilari
Oo knk sen nerelerdesinBol şans
35k çekim bekliyormuş ne işi olur burda adaminOo knk sen nerelerdesin