- 3,538
- 1,642
- 113
Geçmiş olsun osmanımAllah çarpsın açın inat TV den geriye sarin izleyin handikap gelmesin diye bilerek faul yaptılar hep baskette 1 sayıda bırakma fantezileri var Fenerbahçe su ligde bir kere tutturmandinEkli dosyayı görüntüle 950380
O zaman kimse ev sahinin +3.5 handikabina oynamamis herkes FB bin -3.5 handikabina oynamış deseneAllah çarpsın açın inat TV den geriye sarin izleyin handikap gelmesin diye bilerek faul yaptılar hep baskette 1 sayıda bırakma fantezileri var Fenerbahçe su ligde bir kere tutturmandinEkli dosyayı görüntüle 950380
3 gündür kafui ycem kayıp kayıp saçma sapan seyreden kayıp mkGeçmiş olsun osmanım
Dolandırıldık be dayiO zaman kimse ev sahinin +3.5 handikabina oynamamis herkes FB bin -3.5 handikabina oynamış desene
Ne kadar geliyorduAllah çarpsın açın inat TV den geriye sarin izleyin handikap gelmesin diye bilerek faul yaptılar hep baskette 1 sayıda bırakma fantezileri var Fenerbahçe su ligde bir kere tutturmandinEkli dosyayı görüntüle 950380
Kral yeni değilde o maça bu maça oynama neye oynucaz karınca yarışına miyeni mi anlıyorsun dün nba jalen johnmson 43 oynadım i,lk 2 per 25ti 3. per 0 çekti son per 41de bıraktı oynamaadı bile
7bucukNe kadar geliyordu
10 gündür her gün yatıyorum tekten yapıcak birşey yok ayarlı şeylere oynuyorsun şansına tutarsaKral ye
Kral yeni değilde o maça bu maça oynama neye oynucaz karınca yarışına mi
Geçmiş olsunAllah çarpsın açın inat TV den geriye sarin izleyin handikap gelmesin diye bilerek faul yaptılar hep baskette 1 sayıda bırakma fantezileri var Fenerbahçe su ligde bir kere tutturmandinEkli dosyayı görüntüle 950380
Geçmiş olsun i.ne fener7bucuk
Eyvallah kralGeçmiş olsun
Allah çarpsın demiş bide.zaten çarpmış seniAllah çarpsın açın inat TV den geriye sarin izleyin handikap gelmesin diye bilerek faul yaptılar hep baskette 1 sayıda bırakma fantezileri var Fenerbahçe su ligde bir kere tutturmandinEkli dosyayı görüntüle 950380
Geçmiş olsun Osman'ımAllah çarpsın açın inat TV den geriye sarin izleyin handikap gelmesin diye bilerek faul yaptılar hep baskette 1 sayıda bırakma fantezileri var Fenerbahçe su ligde bir kere tutturmandinEkli dosyayı görüntüle 950380
Aynn kralAllah çarpsın demiş bide.zaten çarpmış seni
SağolGeçmiş olsun Osman'ım
Nicki değiş10 gündür her gün yatıyorum tekten yapıcak birşey yok ayarlı şeylere oynuyorsun şansına tutarsa