- 614
- 302
- 63
Sweet bonanza xmas dene güzel farmlarsın oyuna girerse olay biter zaten
Adam koymuş bile çocuğu 🤣Sweet bonanza xmas dene güzel farmlarsın oyuna girerse olay biter zaten
Yardımcı olma reis 500 yatırımlı bonus var çekemiyom😃 mesaj atarsan olayı izah ederim 1 saat içinde de atarlar zaten atarım sana geriÇekim ödenirse 1 kişiye yardımcı olacam
Öder neden ödemesin dostum TebriklerÇekim ödenirse 1 kişiye yardımcı olacam
Benim milyarlarca yatırım çekim var öder ama 10 dan sonraÇekim ödenirse 1 kişiye yardımcı olacam
Sweet bonanza dice 7 bin küsür verdi biraz xmas hiç oynamadım ama birazda aldıSweet bonanza xmas dene güzel farmlarsın oyuna girerse olay biter zaten
10 katını da öder tebriklerÇekim ödenirse 1 kişiye yardımcı olacam
O sevgi en baştan benim hakkımdı biricik sevdiğin ben olmalıyım...Çekim ödenirse 1 kişiye yardımcı olacam
Nasıl yani çekimi iptal edip tekrar mi oynadınBeni topa tutmayın slotun nasıl bok olduğunu biliyorsunuz bir kurnazlık yapayım dedim yine anlaşıldı saat 4.30 de yattım yani baya el slot alayım dedim yinede anlaşıldı amq
Yanar yanarım da 9300 tl den buna düştü ona yanarım
Hayır 9300 tl geldikten sonra 4900 a kadar düştü geri sinirim bozuldu spor aldım baya elde slot aldım üstüne yinede anlaşıldı onu demek istedimNasıl yani çekimi iptal edip tekrar mi oynadın
Spor karıştırmak yasak değilmi valla ben anlamadım gittiHayır 9300 tl geldikten sonra 4900 a kadar düştü geri sinirim bozuldu spor aldım baya elde slot aldım üstüne yinede anlaşıldı onu demek istedim
Spor geçerli değilSpor karıştırmak yasak değilmi valla ben anlamadım gitti
Var bir çok sitede ama ilk olarak başarılı yatırımın olması lazımKredi kartıyla yatırım kabul eden site var mı bildiğiniz nereyi denesek kabul etmedi
Şimdi çekim ne durumda sen onu söyle benim kafa balon 12 saatir yoldayım 🤣Spor geçerli değil
Bakiyeyi 4960 tl ye düşürdüler yani spor ve rulet oynamadan önceki halineŞimdi çekim ne durumda sen onu söyle benim kafa balon 12 saatir yoldayım 🤣
100 den başlayıp 200 400 800 diye bonanza 1000 de spin al, artıya geçtiğinde dur başka oyuna geçBakiyeyi 4960 tl ye düşürdüler yani spor ve rulet oynamadan önceki haline
Az önce spin aldım ve son bakiyem şuan 5561 tl
Bunu 10 bin olarak sadece slotta yapmam gerekli nasıl olacak bilmiyorum senin kafan gibiyim bende