- 4,264
- 2,755
- 113
Beş para etmez kullanıyorum şuanda sarjzi 2 saatte doluyor sarjzda oynarsan 10 saatte doluyorSamsung galaksi a36 6 ram 256gb al yni aldim cok guzel tlfn knka 20k fln
Beş para etmez kullanıyorum şuanda sarjzi 2 saatte doluyor sarjzda oynarsan 10 saatte doluyorSamsung galaksi a36 6 ram 256gb al yni aldim cok guzel tlfn knka 20k fln
Çok paran olsa öyle bişey yapmazsın zatenÇok para gerekiyor işte. İnsanlardan en azından 100 metre uzakta olmalıyım. Hatta herkes öldüm zannetsin. O kadar soğudum insanlardan ve çıkar menfaat üzerine kurulu dünyadan
Başkan ben urfadan birinden alıyorum çok iyi 3 son kart var 4 ay gidior saten biri esim değiştirom 4 ayda bir ocakda sıfırlanıyor tekrar 4 er ay hak redmi 15 pro plus aldım 20300 e ama daha güzellerini bulursun kaçak al daha sağlam oluyor kaçaklar garantiler bir yıla kalmaz sıkıntı cikior sürekli sirf tlfnnyenile yada tamir aksasuar ihtiyacı felan olsun diye ayarliorlar heralde TR deMerhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Abartıyorum tabi ki ama insanlardan uzak olmak bana göre çok büyük bir lüks. Yani kimseye muhtaç olmadan, kimseden menfaat gütmeden tek başına yaşamak. İnsanlara ne zaman yüz versem hep astarını istediler. Halbuki disiplin ve saygı korkudan gelir. Temeli korkudur. Senden korkmayan da tepene binerÇok paran olsa öyle bişey yapmazsın zaten
Orijinal şarj aleti aldim 1 saate doluyor sıfırdan gayet iyi giyor akşama kdr tlfn elimde 8 saat kulaniyom şarj 20 e kadar düşüyor 8 saateBeş para etmez kullanıyorum şuanda sarjzi 2 saatte doluyor sarjzda oynarsan 10 saatte doluyor
Doğrudur 50k onlarSamsuns s serileri guzel
Mi17 ultra tavsiye ederim. Aklıma gelebilecek her türlü donanıma sahip. Batarya gibi dertleri yok. Kamera ve işlemci Uzay teknolojisi desem abartmış olmam. İlla iPhone olsun diyenlerden değilsen mutlaka denemeni tavsiye ederimMerhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Bit pazarından kırık bozuk alıp yapacan 4 teb1 fiyatına gelecekDoğrudur 50k onlar
Bence sen biraz hava alKni Hawaii al
İstanbul baydı artıkBence sen biraz hava al
Co kalabalikİstanbul baydı artık
İhaneti affetme çok kişiyi kazığa oturttum iyi kalbim tertemiz iken yapılan kahpelikleri kalbim karardiginda bedelini odettirdimÇok çok fazla param olsa yerin 100 metre altında bir malikane inşa ettirirdim ve hiçbir şekilde insanlarla temas kurmazdım. Sadece getir götür işleri için birisini tutardım
Ardı ardına yediğim kazıklardan, türlü türlü alicengiz oyunlardan ve iyi gün dostlarından sonra insanlardan bu kadar soğudum
Bitmez ki. Dünya menfaat üzerine kurulu zaten. Ben insan denen türün karakterini genel olarak sevmiyorum. Aldığı birkaç dal sigarayı bile kardan sayan tiğniyette insanlar var. Hayalim Mars'ta falan yaşamak veya yerin altında bir ev yapmak. İnsanları sevemiyorum. Ne zaman yüz versem hep astarını istediler. Yalnızlık en kralıİhaneti affetme çok kişiyi kazığa oturttum iyi kalbim tertemiz iken yapılan kahpelikleri kalbim karardiginda bedelini odettirdim
Gerek yok psikolok seni oaraya gönderenler hasta sen degilBitmez ki. Dünya menfaat üzerine kurulu zaten. Ben insan denen türün karakterini genel olarak sevmiyorum. Aldığı birkaç dal sigarayı bile kardan sayan tiğniyette insanlar var. Hayalim Mars'ta falan yaşamak veya yerin altında bir ev yapmak. İnsanları sevemiyorum. Ne zaman yüz versem hep astarını istediler. Yalnızlık en kralı
İnsan sevmediğim için psikoloğa gitmem gerekiyormuş. Yani ailem öyle söylüyor
Bilime saygım var ama psikologların tedavisine inanmıyorum. Çok ağır travmalar geçiren insanlara belki yararlı olabilir ama örneğin insan sevmeyen birisine insan sevdiremez veya parasızlıktan, işsizlikten, borçlardan psikolojisi alt üst olmuş birisine faydası olmazGerek yok psikolok seni oaraya gönderenler hasta sen degil
30k ya yaparsın la git doğuya dağin tepesinde mağara çok Allah'ın kulu gelmiyoÇok çok fazla param olsa yerin 100 metre altında bir malikane inşa ettirirdim ve hiçbir şekilde insanlarla temas kurmazdım. Sadece getir götür işleri için birisini tutardım
Ardı ardına yediğim kazıklardan, türlü türlü alicengiz oyunlardan ve iyi gün dostlarından sonra insanlardan bu kadar soğudum