Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hangi Telefon Daha İyi

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,935
1,137
113
Çok para gerekiyor işte. İnsanlardan en azından 100 metre uzakta olmalıyım. Hatta herkes öldüm zannetsin. O kadar soğudum insanlardan ve çıkar menfaat üzerine kurulu dünyadan
Çok paran olsa öyle bişey yapmazsın zaten

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,389
4,105
113
Merhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Başkan ben urfadan birinden alıyorum çok iyi 3 son kart var 4 ay gidior saten biri esim değiştirom 4 ayda bir ocakda sıfırlanıyor tekrar 4 er ay hak redmi 15 pro plus aldım 20300 e ama daha güzellerini bulursun kaçak al daha sağlam oluyor kaçaklar garantiler bir yıla kalmaz sıkıntı cikior sürekli sirf tlfnnyenile yada tamir aksasuar ihtiyacı felan olsun diye ayarliorlar heralde TR de

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Çok paran olsa öyle bişey yapmazsın zaten
Abartıyorum tabi ki ama insanlardan uzak olmak bana göre çok büyük bir lüks. Yani kimseye muhtaç olmadan, kimseden menfaat gütmeden tek başına yaşamak. İnsanlara ne zaman yüz versem hep astarını istediler. Halbuki disiplin ve saygı korkudan gelir. Temeli korkudur. Senden korkmayan da tepene biner

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,218
1,917
113
Beş para etmez kullanıyorum şuanda sarjzi 2 saatte doluyor sarjzda oynarsan 10 saatte doluyor
Orijinal şarj aleti aldim 1 saate doluyor sıfırdan gayet iyi giyor akşama kdr tlfn elimde 8 saat kulaniyom şarj 20 e kadar düşüyor 8 saate

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
551
208
43
Merhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Mi17 ultra tavsiye ederim. Aklıma gelebilecek her türlü donanıma sahip. Batarya gibi dertleri yok. Kamera ve işlemci Uzay teknolojisi desem abartmış olmam. İlla iPhone olsun diyenlerden değilsen mutlaka denemeni tavsiye ederim

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,558
769
113
Çok çok fazla param olsa yerin 100 metre altında bir malikane inşa ettirirdim ve hiçbir şekilde insanlarla temas kurmazdım. Sadece getir götür işleri için birisini tutardım

Ardı ardına yediğim kazıklardan, türlü türlü alicengiz oyunlardan ve iyi gün dostlarından sonra insanlardan bu kadar soğudum
İhaneti affetme çok kişiyi kazığa oturttum iyi kalbim tertemiz iken yapılan kahpelikleri kalbim karardiginda bedelini odettirdim

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
İhaneti affetme çok kişiyi kazığa oturttum iyi kalbim tertemiz iken yapılan kahpelikleri kalbim karardiginda bedelini odettirdim
Bitmez ki. Dünya menfaat üzerine kurulu zaten. Ben insan denen türün karakterini genel olarak sevmiyorum. Aldığı birkaç dal sigarayı bile kardan sayan tiğniyette insanlar var. Hayalim Mars'ta falan yaşamak veya yerin altında bir ev yapmak. İnsanları sevemiyorum. Ne zaman yüz versem hep astarını istediler. Yalnızlık en kralı

İnsan sevmediğim için psikoloğa gitmem gerekiyormuş. Yani ailem öyle söylüyor

Son düzenleme:

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,558
769
113
Bitmez ki. Dünya menfaat üzerine kurulu zaten. Ben insan denen türün karakterini genel olarak sevmiyorum. Aldığı birkaç dal sigarayı bile kardan sayan tiğniyette insanlar var. Hayalim Mars'ta falan yaşamak veya yerin altında bir ev yapmak. İnsanları sevemiyorum. Ne zaman yüz versem hep astarını istediler. Yalnızlık en kralı

İnsan sevmediğim için psikoloğa gitmem gerekiyormuş. Yani ailem öyle söylüyor
Gerek yok psikolok seni oaraya gönderenler hasta sen degil

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,513
53,290
113
Adam dun konuyu açtı forumdan çıktı hala aktif olmamış siz kime yazıyorsunuz onu al veya bunu al diye pauha

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Gerek yok psikolok seni oaraya gönderenler hasta sen degil
Bilime saygım var ama psikologların tedavisine inanmıyorum. Çok ağır travmalar geçiren insanlara belki yararlı olabilir ama örneğin insan sevmeyen birisine insan sevdiremez veya parasızlıktan, işsizlikten, borçlardan psikolojisi alt üst olmuş birisine faydası olmaz

Ne diyecek bana insan sevdirebilmek için. Hayata pozitif bak, insanları sev falan mı. Zırvalık. Ayrıca neden insan sevmek zorunda kalıyorum veya insan sevmiyorum diye neden psikolojisi bozuk insan ilan ediliyorum

Hayatı çıkar menfaat olmuş insan kitlesini sevmemek neden psikolojik sorun oluyor

Etrafımda kime insan sevmediğimi söylesem bana psikoloğa git diyor. Sürekli iyi niyetlerimin sömürülmesinden artık bıkmış olamaz mıyım yani

Son düzenleme:

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,740
2,054
113
Çok çok fazla param olsa yerin 100 metre altında bir malikane inşa ettirirdim ve hiçbir şekilde insanlarla temas kurmazdım. Sadece getir götür işleri için birisini tutardım

Ardı ardına yediğim kazıklardan, türlü türlü alicengiz oyunlardan ve iyi gün dostlarından sonra insanlardan bu kadar soğudum
30k ya yaparsın la git doğuya dağin tepesinde mağara çok Allah'ın kulu gelmiyo