Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hangi Telefon Daha İyi

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,837
1,858
113
Merhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
614
281
63
Merhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Sana onerim yurt disi alma. Pasaporta islemesi falan cok pahali 60 k suan

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,705
699
113
her sene değiştiricem diyorsan yd al yıllarca kullanıcam diyorsan yurtiçi aL

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Ben o kadar paranın telefona verilmesine karşıyım. Keza 20-25k Xiaomi üst modellerde aynı işi görür. Fikrim bu yönde ve şimdiden güle güle kullanmak nasip olsun

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,500
53,276
113
Alo diyen her tel iyidir kullan gitsin

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,409
730
113
Redmi 13 c kullanıyorum yetiyor şahsen 😁

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,732
2,047
113
Yurtiçi 17 al. pro max da 120hz düz 17 de 120hz ayrıca 65 bin saydigin yurtdışı telefona servis desteği yok ekranı kırılsa kıytırık bı iletişim dükkanında a kalite ekran takacaklar içinden bir parça çalma garantili hemde. Yurtiçi şuan ki fiyata alsan 1 2 sene sonra -5 8 azla satma avantajin da var

natilgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
212
56
28
Gardaşım yurtdışı diye toplama cihaz çok var başıma geldi oe öyle bir tezgah kurmuşlarki en iyisi orjinal al satarkende hiç bir problem yaşamazsın