dostlar merhaba. bi arkadaşımız var bu gece nezarethaneye alındı adam yaralamaktan. hiç bir bilgide alamıyoruz. az önce mahkemeye sevketmişlet. hangi mahkemede olduğunu nerden öğrenebiliriZ acaba veya yardım edebilcek birisi var mıdır.
Canli destege baglan dostdostlar merhaba. bi arkadaşımız var bu gece nezarethaneye alındı adam yaralamaktan. hiç bir bilgide alamıyoruz. az önce mahkemeye sevketmişlet. hangi mahkemede olduğunu nerden öğrenebiliriZ acaba veya yardım edebilcek birisi var mıdır.
mahkeme ye sevk edildiğini nerden öğrendiyseniz,ordan öğrenebilirsinizdostlar merhaba. bi arkadaşımız var bu gece nezarethaneye alındı adam yaralamaktan. hiç bir bilgide alamıyoruz. az önce mahkemeye sevketmişlet. hangi mahkemede olduğunu nerden öğrenebiliriZ acaba veya yardım edebilcek birisi var mıdır.
Kardeşim ne edevleto soruşturma açılmamış daha adama gözaltında bilmeden yorum yapmayın yanlış yönlendirmeyi insanlariAilesi e devlet şifresini biliyorsa ordan çıkar yoksa en kotu karakoldan öğrenebilirsiniz
Mahkmeye sevketmislermi savciyami ifade verecek polisler direk mahkemeye sevk etmiyo savcı ifade alır fiilin derecesine göre ya salar ya sulh ceza mahkemesine tutuklama talebiyle sevk eder buda tutuklanır demek değildir mahkeme bırakabilir takdirine göredostlar merhaba. bi arkadaşımız var bu gece nezarethaneye alındı adam yaralamaktan. hiç bir bilgide alamıyoruz. az önce mahkemeye sevketmişlet. hangi mahkemede olduğunu nerden öğrenebiliriZ acaba veya yardım edebilcek birisi var mıdır.
Senin arkadaş yüzde doksan salınır olayida bilmiyorum çok ciddi bişey deilse bı kaç saate tekmeyi atarlardostlar merhaba. bi arkadaşımız var bu gece nezarethaneye alındı adam yaralamaktan. hiç bir bilgide alamıyoruz. az önce mahkemeye sevketmişlet. hangi mahkemede olduğunu nerden öğrenebiliriZ acaba veya yardım edebilcek birisi var mıdır.
Yaziyo gibiHiç çevreniz yok mu ben anlamıyorum, başınız ağrısa nasıl geçer diye konu açıyolar, enteresan toplum
Aynen 30 tane suç kaydı olması lazım hapse almaları için klasik düzenSenin arkadaş yüzde doksan salınır olayida bilmiyorum çok ciddi bişey deilse bı kaç saate tekmeyi atarlar
30 tane deilde olaya göre yorumlarlar isterse 100 tane sivil kaydın olsun meşru savunma sınırları içinde savunduysan kendini ceza hukmedemiyor mahkeme ceza vermek ustesede veremez yani yasaya uymak zorundaAynen 30 tane suç kaydı olması lazım hapse almaları için klasik düzen
Ve basit yaralamamı kasten öldürmeye teşebbüsmuAynısı başıma geldi
Uyapda hemen çıkmaz
Karakola sormalısın