- 5,046
- 2,789
- 113
kimse görmeden bizde aldık son 2 bahsiTebrikler cano daim olsun 👋Ekli dosyayı görüntüle 895681
kimse görmeden bizde aldık son 2 bahsiTebrikler cano daim olsun 👋Ekli dosyayı görüntüle 895681
Sana da tebrikler kardeşim o zaman daim olsun 🤞🏽kimse görmeden bizde aldık son 2 bahsi
walla dün tek asistten nba kuponum yandı 800e 10k bende roll yapıp yaptırmaya calısıyomda 2 ucumuz cukur her gün batıyoruzSana da tebrikler kardeşim o zaman daim olsun 🤞🏽
Kendine nasıl böyle pay cikardin anlamadım mülayim dostumLAN BEN NE MÜLAHİM ADAMIM GELDİĞİM AN SU FORUMA GOL OLUYO
Kısmet valla cano olmayınca olmuyor malesefwalla dün tek asistten nba kuponum yandı 800e 10k bende roll yapıp yaptırmaya calısıyomda 2 ucumuz cukur her gün batıyoruz
sayılı rolleri takip ediyom takibe aldıgım maçlarda rolu açan kişinin kuponu daha yatmadı ordan + para ile veya rolu açan kişiden talebim yok dostum ben hem belki faydalanacaıgm kupon olur hem vakit öldürürm diye takip ediyorumKendine nasıl böyle pay cikardin anlamadım mülayim dostum
Bisi demedim kral rol takip edebilirsin konu sahibinin bi vaadi yok zaten kötü bisey demedim Varolasinsayılı rolleri takip ediyom takibe aldıgım maçlarda rolu açan kişinin kuponu daha yatmadı ordan + para ile veya rolu açan kişiden talebim yok dostum ben hem belki faydalanacaıgm kupon olur hem vakit öldürürm diye takip ediyorum
@fearjr1992 walla dost senin rolleride görüyorum hep kayıp hep kayıp biz ne zaman kazancaz yaYatan maçtaki elemen her maç 10 asist yapar 2.perde 3 asisti vardı gelir dedim eleman sakatlandı 3 asistte bitirdi tek maç oda tek asistten yatti elbet bizimde bahcemizde çiçekler acar
öyle yazınca sanki karsılık beklemek için takip ediyormusum gibi söyledin amacım yok yani ama üstte yourmlarad görürsün ilk maçtan yazdım geldiğim yere sinerjimizle geliyoz evelallahBisi demedim kral rol takip edebilirsin konu sahibinin bi vaadi yok zaten kötü bisey demedim Varolasin
Kazandığımız zamana denk gelmemişsin şans dene gardaşım o zaman ağana görelim bu gece haha takibe alıyorum Dm yakabilirsin.@fearjr1992 walla dost senin rolleride görüyorum hep kayıp hep kayıp biz ne zaman kazancaz ya![]()
Daim olsun canim benim eyvallahöyle yazınca sanki karsılık beklemek için takip ediyormusum gibi söyledin amacım yok yani ama üstte yourmlarad görürsün ilk maçtan yazdım geldiğim yere sinerjimizle geliyoz evelallah![]()
La bakma çek artık sal az sallllMaçlara bakıyorum da
Yok dostumLa bakma çek artık sal az sallll
Kasa 9-10 şuanda zaten+ bencede 5 6 k olmus geçerli
Bol şanslar o zaman dostum sen bilirsin hedef 1 milyorrr dolar yine herhalde ahaajajaj😅🤣🤣🤣Yok dostum
Maç bulamazsam salcam zaten bakıyorumBol şanslar o zaman dostum sen bilirsin hedef 1 milyorrr dolar yine herhalde ahaajajaj😅🤣🤣🤣