Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hasim5454 | Kasa 1k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,046
2,789
113
Kendine nasıl böyle pay cikardin anlamadım mülayim dostum
sayılı rolleri takip ediyom takibe aldıgım maçlarda rolu açan kişinin kuponu daha yatmadı ordan + para ile veya rolu açan kişiden talebim yok dostum ben hem belki faydalanacaıgm kupon olur hem vakit öldürürm diye takip ediyorum

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,046
2,789
113
Yatan maçtaki elemen her maç 10 asist yapar 2.perde 3 asisti vardı gelir dedim eleman sakatlandı 3 asistte bitirdi tek maç oda tek asistten yatti elbet bizimde bahcemizde çiçekler acar

Ekli dosyalar

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,573
25,728
113
sayılı rolleri takip ediyom takibe aldıgım maçlarda rolu açan kişinin kuponu daha yatmadı ordan + para ile veya rolu açan kişiden talebim yok dostum ben hem belki faydalanacaıgm kupon olur hem vakit öldürürm diye takip ediyorum
Bisi demedim kral rol takip edebilirsin konu sahibinin bi vaadi yok zaten kötü bisey demedim Varolasin

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,046
2,789
113
Bisi demedim kral rol takip edebilirsin konu sahibinin bi vaadi yok zaten kötü bisey demedim Varolasin
öyle yazınca sanki karsılık beklemek için takip ediyormusum gibi söyledin amacım yok yani ama üstte yourmlarad görürsün ilk maçtan yazdım geldiğim yere sinerjimizle geliyoz evelallah :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...