- 17,316
- 10,122
- 113
Maçı kaldıracaklar canlıdan bak şimdiBir şey olmaz birazdan güncellenir kasaya düşer
Maçı kaldıracaklar canlıdan bak şimdiBir şey olmaz birazdan güncellenir kasaya düşer
Çok olsa maç bitince kupon sonuçlanır. Geldiğine bak dost. Gelince çekersin. Hedef fazlasıyla oldu hayırlı olsunMaçı kaldıracaklar canlıdan bak şimdi
Woncu Marley fakir düşmani osimhen e naptınız hak yolunamı gittiYok kardo maddi sıkıntılar kendimize gelmeyi bekliyoruz ama iyiyiz sen nasılsın
Vallahi bende de durum aynı gardasim yaşamaya mücadeleye devam rahatsızlaniyorum herhalde yine birde onun sancısı ağrısı var biraz FMF var bende Akdeniz ateşi o tutuyor herhalde yineYok kardo maddi sıkıntılar kendimize gelmeyi bekliyoruz ama iyiyiz sen nasılsın
Allah ölmüşlerine kavuştursun dost ne diyelim 😅Woncu Marley fakir düşmani osimhen e naptınız hak yolunamı gitti![]()
Geçmiş olsun acil şifalar dostVallahi bende de durum aynı gardasim yaşamaya mücadeleye devam rahatsızlaniyorum herhalde yine birde onun sancısı ağrısı var biraz FMF var bende Akdeniz ateşi o tutuyor herhalde yine
3 dal var birini vereyim sana 😄Ooooooo Tom alırım bir dal 😁
Allah razi olsun gardasim sağolasınGeçmiş olsun acil şifalar dost
Hedefe gelemedik daha ya 5i geçeriz öyleÇok olsa maç bitince kupon sonuçlanır. Geldiğine bak dost. Gelince çekersin. Hedef fazlasıyla oldu hayırlı olsun
Senin roll de bitmez dost bol şansHedefe gelemedik daha ya 5i geçeriz öyle
Senin gübül diye bir şarkın var mıydı 😁Vallahi bende de durum aynı gardasim yaşamaya mücadeleye devam rahatsızlaniyorum herhalde yine birde onun sancısı ağrısı var biraz FMF var bende Akdeniz ateşi o tutuyor herhalde yine
Ver gelsin o zamanHedefe gelemedik daha ya 5i geçeriz öyle
Gecmiş olsun dost Allah şifa versinVallahi bende de durum aynı gardasim yaşamaya mücadeleye devam rahatsızlaniyorum herhalde yine birde onun sancısı ağrısı var biraz FMF var bende Akdeniz ateşi o tutuyor herhalde yine
Ya gübül neee 🤣😂 alla aşkına 😂Senin gübül diye bir şarkın var mıydı 😁
Allah razı olsun dostum sağolasınGecmiş olsun dost Allah şifa versin
Eyvallah sağolasınSenin roll de bitmez dost bol şans
😁😁Ya gübül neee 🤣😂 alla aşkına 😂