hayırdır sıkıntı mı var?Dostum iyi forumlar sana
hayırdır sıkıntı mı var?Dostum iyi forumlar sana
Yine patates oldukZormuş
arkandan da ben geliyorum
Ben gibi kaç oğlun var zındıkoğlum sen yılbaşı gelmeden milli piyango biletinden mi çıktın
sen sonuncususun ve pişmanlığımsınBen gibi kaç oğlun var zındık
Eline oğul vermeden uza burdan sinirlerimi zorlamasen sonuncususun ve pişmanlığımsın
senln amacın ne?Sende az kurnaz değilsin ama para lazım oldu mu dm atarsın surekli ödül aldığın zaman dm atmıştım tepkini ölçmek için yatir Çek yapıp geri dönucem demiştim dm ye bakmadın bile
Gerçekleri söylemeksenln amacın ne?
anca konuşursun limonlu lolipopEline oğul vermeden uza burdan sinirlerimi zorlama
Ee sende konuşuyorsun klavyenin mermisi 5.56 heralde bol bol sıkıyorsun. Karşımda olsa tir tir titreyecek adamlar şurdan erkeklik yapıyor kafayı yicem. Sana diyorum ki git burdan. İstenmiyorsun burda. İstenmediği yerde kalana ne derler?anca konuşursun limonlu lolipop
tir tir titremek mi elini kolunu bağlarım seninEe sende konuşuyorsun klavyenin mermisi 5.56 heralde bol bol sıkıyorsun. Karşımda olsa tir tir titreyecek adamlar şurdan erkeklik yapıyor kafayı yicem. Sana diyorum ki git burdan. İstenmiyorsun burda. İstenmediği yerde kalana ne derler?
Sen şurdan kalkıp tuvalete gidemezsin karnımız tok bu laflaratir tir titremek mi elini kolunu bağlarım senin
Hayatında ilk kez kız gördü eli ayağına dolandı yürü be kim tutar seni Amerika’dan güçlüsün şuankes alırım telefonunu internetsiz kalırsın ufaklık
Bol sansTakılıyorum muhabbet edecek gelebilir
1. Adım won Ekli dosyayı görüntüle 883345
Sağol dostum yattıkBol sans