- 17,269
- 10,105
- 113
Sponsor @MaximLestienne 

Bol sansss
Bol sanslar hasim
Eskiden Sao Paulo kupası olurdu bu dönemlerde çok severdim çok kazandırdı bana bu kupa o mu acaba ya
NBA’le işim yok dost görmek bile istemiyorum artık o rezilliği. Genel olarak forumda 15dk bile geçirmiyorum zatenHasim hayırdır dost konu açarız gelip slm bile vermiyon artik
O sanırımEskiden Sao Paulo kupası olurdu bu dönemlerde çok severdim çok kazandırdı bana bu kupa o mu acaba ya
Mesele konular değil ki dost gelip bi slm versen yeterli zaten seni sevdigim için yazayım dedim belki bilmeden bir yanlışımız olmuştur diyeNBA’le işim yok dost görmek bile istemiyorum artık o rezilliği. Genel olarak forumda 15dk bile geçirmiyorum zaten
Yok la ne yanlışın olacak sende. Dedim ya forumda 15dk bile geçirmiyorum belki. Maximin maç hoşuma gitti takip ettim roll ödülü verdi o kadar. Severim 6.5 üstleri 7.5 üstleri bilirsinMesele konular değil ki dost gelip bi slm versen yeterli zaten seni sevdigim için yazayım dedim belki bilmeden bir yanlışımız olmuştur diye
Ne bilim insan bilmeden bazen bi yanlış cümle kurar karşıdaki insan alınır o yuzden snaa sorayım dedim dost bende mi bundan sonra +7 oyniyim puaahYok la ne yanlışın olacak sende. Dedim ya forumda 15dk bile geçirmiyorum belki. Maximin maç hoşuma gitti takip ettim roll ödülü verdi o kadar. Severim 6.5 üstleri 7.5 üstleri bilirsin
Oyna yatacaksan öyle yat valla. Lebron 6.5 ribaund neymiş 😂Ne bilim insan bilmeden bazen bi yanlış cümle kurar karşıdaki insan alınır o yuzden snaa sorayım dedim dost bende mi bundan sonra +7 oyniyim puaah