- 24,538
- 25,702
- 113
Nasıl mutluysan öyle yaşa tabi, her türlü mutsuz olduğum için platform farketmiyorİzlemiyom ki netflixde takılıyom. Forumda takılınca moralim bozuluyor
Nasıl mutluysan öyle yaşa tabi, her türlü mutsuz olduğum için platform farketmiyorİzlemiyom ki netflixde takılıyom. Forumda takılınca moralim bozuluyor
Burası geriyor gevşek dolu bildiğin muhabbetler işte. Kumarıda azalttık bu vesileyleNasıl mutluysan öyle yaşa tabi, her türlü mutsuz olduğum için platform farketmiyor
En güzeli kankaBurası geriyor gevşek dolu bildiğin muhabbetler işte. Kumarıda azalttık bu vesileyle
Bide senle parayı bölüştüğümüz gün bi kupon kaybetti kafayı yemelikti illallah dedirtti artıkEn güzeli kanka
Geçmiş olsun ben anlık kayıp ettim koymadı senin ki üzmüştürBide senle parayı bölüştüğümüz gün bi kupon kaybetti kafayı yemelikti illallah dedirtti artık
10k veriyordu tigres kadınlar 4.5 yazmıştım 5.5 diye değiştirdim. 4-1 bitti. Tam dakka 90da 1k bozum alıp bi kupon yapacaktım o da 10k veriyordu geldi hatta ama bozdurmaya izin vermedi. Ben dedim tamam bizi istemiyor bu var bi cenabetlikGeçmiş olsun ben anlık kayıp ettim koymadı senin ki üzmüştür
Sağlık olsun dostumBurası kayıp @Shellac