- 42,588
- 43,499
- 113
Hayda şaşırttın bizi ahmet haşim dostEv 2.5 o maç gelmedi
Öncelik panada 40tan sonra 2 gol gelir
Hayda şaşırttın bizi ahmet haşim dostEv 2.5 o maç gelmedi
Bratislava 5 dk sonra iptal. Kuponun yatması için tüm şartlar hazırlandıHayda şaşırttın bizi ahmet haşim dost
Öncelik panada 40tan sonra 2 gol gelir
İptalle beraber yeni sponsor bildirimide geldi > TersobetBratislava 5 dk sonra iptal. Kuponun yatması için tüm şartlar hazırlandı
Malesef öyle oldu. Bratislava gelebilirde pana gelmez. Bende hata var yunana üst girilir miİptalle beraber yeni sponsor bildirimide geldi > Tersobet
Tüpçü bide 1.40 oran vermiş namussuzMalesef öyle oldu. Bratislava gelebilirde pana gelmez. Bende hata var yunana üst girilir mi
Maçı takip ediyorum dost futbol oynanmıyor şansa bala olur gol olursa daTüpçü bide 1.40 oran vermiş namussuz
Yalnız 2 ay önce oynamış iki takım 3-2 bitmiş bellide olmaz
Kupa maçları her zaman gollü geçmiştir
Bi kapat belki o yüzden gol olmuyordur dostMaçı takip ediyorum dost futbol oynanmıyor şansa bala olur gol olursa da
Dakka 30da kapattım ben maçı gol olmayacağını anlayıpBi kapat belki o yüzden gol olmuyordur dost
Bence iy gole girenleri patlattılarDakka 30da kapattım ben maçı gol olmayacağını anlayıp
Yok dost yemez. maçı izlesen anlardın futbolla alakaları yokBence iy gole girenleri patlattılar
Ms 2.5 girenler wonlayacak
Yunan şikesiki
Sağlık olsun reis