- 707
- 442
- 63
OLABİLİR BENİM GİTTİĞİM EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İDİşehirden şehire değişiyormu acaba
OLABİLİR BENİM GİTTİĞİM EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İDİşehirden şehire değişiyormu acaba
Sahada geçmiş olsun ben arabanın üstünden uçtum bolu tarafında memlekete giderkenGeçmis olsun reis bende trafik kazası geçirmistim ankarada sağ bacak kirilmisti ankara gata ya ambulans ile götürmuslerdi
Öyle çıktı bi ara silindi onlar onları siliyoGSS primi olarak sonradan çıkartırlar en kötü ihtimal
Almazlar ücretsizSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
595 bin bağkur borcum var63k GSS prim borcum varmış ksksks ölsem en çok devlet sevinecek aq
Suriye li olsaydın almazlardıSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
Forumdaki insanların, yazdıklarına güveniyorsun.Chatgptnin her dediğine inanan kişiler hayatta kalmak için zekasına güvenmesin
Göçmen politikası yüzünden oluyor, kanunlarda o varSuriye li olsaydın almazlardı