- 2,859
- 1,627
- 113
63k GSS prim borcum varmış ksksks ölsem en çok devlet sevinecek aq
Chatgptnin her dediğine inanan kişiler hayatta kalmak için zekasına güvenmesinUlan kız resmi var diye 5 sayfa yazı girmişsiniz.
Bu sorunu gptye sorsa 1 saniyede cevaplardi
Muayene ücreti Türk isen 300 tl Suriyeli isen 140 tl.Acile git almazlar
Ben kovit donemin de 2 yıl çalışmadım para falan almadı devlet hastanesiSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
sor soruştur belki borca yazmışlardır 😂Ben kovit donemin de 2 yıl çalışmadım para falan almadı devlet hastanesi
Bugüne kadar borc falan diyen de olmadı kac yil gectisor soruştur belki borca yazmışlardır 😂
Özel hastane bile acil para almıyor devletin para alacağını sanmıyorumsor soruştur belki borca yazmışlardır 😂
26 tl bisey değil de devlet hastanesi mi ben baya gittim ya o dönem hiç para diyen olmadı3 gün once kardiyolojiye gittim randevulu giris yaptirdiktan sonra 26 tl muayne ücreti ödedim sadece
Reis hem devlet hastanesi hemde şehir hastanesi acil haric randevu alınca 26 tl ödeme alıyor26 tl bisey değil de devlet hastanesi mi ben baya gittim ya o dönem hiç para diyen olmadı
Ben hep acile gittim yaReis hem devlet hastanesi hemde şehir hastanesi acil haric randevu alınca 26 tl ödeme alıyor
Acillerde bende hic para odemedimBen hep acile gittim ya
Motor kazası falan yapmıştım iki ayakta kirildiydiReis hem devlet hastanesi hemde şehir hastanesi acil haric randevu alınca 26 tl ödeme alıyor
gss in aktif ozaman senin bi bak bakalım e devletten kaç tl borcun var3 gün once kardiyolojiye gittim randevulu giris yaptirdiktan sonra 26 tl muayne ücreti ödedim sadece
Naptın sen yiyen bunu al bunu alll g....63k GSS prim borcum varmış ksksks ölsem en çok devlet sevinecek aq
Geçmis olsun reis bende trafik kazası geçirmistim ankarada sağ bacak kirilmisti ankara gata ya ambulans ile götürmuslerdiMotor kazası falan yapmıştım iki ayakta kirildiydi
Süre 100 gun alirlarSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
Allah kimseyi düşürmesin diyor geçmiş olsun diyorumSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim