- 7,476
- 4,439
- 113
Haklısın kralBu işler böyle kolay değil hts kaydından tut konuşma, mesajlaşma kaydına kadar birçok kriter var yoksa bi dünya hesap dönüyor ortalıkta.
Haklısın kralBu işler böyle kolay değil hts kaydından tut konuşma, mesajlaşma kaydına kadar birçok kriter var yoksa bi dünya hesap dönüyor ortalıkta.
Yav aga anlamadığın konu zaten hesaplar kiralık kimden geldiği bi önemi yok takibe alınmadıği sürece sıkıntı yok hesap patladimi bitmiştir zaten yok fetosu yok teröristi bunlar o topa girmez arada giren garibana giriyor sadece burda şahıs ismi sfat isminin bi önemi yok demem oki hesap patladıktan sonra kişinin bi önemi yokDost ben şu hayatta en son ırkçılık yapacak kişiyim insanız hepimiz aynı vatanın evlatlariyiz ben sadece örnek verdim geçenlerdede peşmerge ismi geldi mesela
Anlicagin anlasam konusurumda gerek yok üzmiyim kendimi de seni deYav sen Harbi ya cahilsin yada bilgin yok
Yav aga anlamadığın konu zaten hesaplar kiralık kimden geldiği bi önemi yok takibe alınmadıği sürece sıkıntı yok hesap patladimi bitmiştir zaten yok fetosu yok teröristi bunlar o topa girmez arada giren garibana giriyor sadece
kardeşim o alıntı yanlış alıntı onu düzeltim hiç o topa girme seviliyorsunAnlicagin anlasam konusurumda gerek yok üzmiyim kendimi de seni de
Ötesi sadece kuruntu zaten üstat.En fazla para cezasi yersiniz
Varol dostum sevgilerkardeşim o alıntı yanlış alıntı onu düzeltim hiç o topa girme seviliyorsun
Blokeli tutar 475.050.00 TL dırDegerli Akbankli, gondericisi Azad Yılmaz olan Para Transferi-Fast 475.050.00 TL hesabiniza aktarildi. İyi günler dileriz. Mersis:00123842822814814
Azat yılmaz bi yerden tanıdık geliyor nedenseDegerli Akbankli, gondericisi Azad Yılmaz olan Para Transferi-Fast 475.050.00 TL hesabiniza aktarildi. İyi günler dileriz. Mersis:00123842822814814
Azat yılmaz bi yerden tanıdık geliyor nedense
😅😅 dedim cikaricam ama nerden geçen güzel olsun kardeşim
Samsunlu bi sosyal medya fenomeniymiş, hadi yırttın yineDegerli Akbankli, gondericisi Azad Yılmaz olan Para Transferi-Fast 475.050.00 TL hesabiniza aktarildi. İyi günler dileriz. Mersis:00123842822814814
Civdiriyorum whhshssss
Profil fotoğrafımı değişme vakti geldi sankiCivdiriyorum whhshssss
o senin zannettiğin dolandırıcı eski cumhurbaşkanı değilBana Abdullah Gül yollamıştı![]()