Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havalimanı Bilgilendirme Hakkında

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,983
3,483
113
dostlar saygılar sevgiler size bir konuda danışmak istiyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.
çok sevdiğim değer verdiğim bir insan yabancı yakalandı deport edilcek yarın aksam 18:00da uçağı var şuana kadar vedalaşma için izin vermediler yarın havalimanı dış hatlara gitsem uçağın saati ve peronu öğrenebilirim orda beklesem kendisini görürmüyüm veya başka kapıdan mı direkt uçağa bırakıyorlar yoksa aynı kapıdan mı varmı bilgisi olan yardımcı olacak

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,481
8,551
113
dostlar saygılar sevgiler size bir konuda danışmak istiyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.
çok sevdiğim değer verdiğim bir insan yabancı yakalandı deport edilcek yarın aksam 18:00da uçağı var şuana kadar vedalaşma için izin vermediler yarın havalimanı dış hatlara gitsem uçağın saati ve peronu öğrenebilirim orda beklesem kendisini görürmüyüm veya başka kapıdan mı direkt uçağa bırakıyorlar yoksa aynı kapıdan mı varmı bilgisi olan yardımcı olacak
Geçmiş olsun dediğim gibi deport olmuş arkadaşın gidersen bir ihtimal görme durumun var uzaktan fakat konuşma yapamazsın o yüzden boşuna gidip kendini yorma

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,983
3,483
113
Geçmiş olsun dediğim gibi deport olmuş arkadaşın gidersen bir ihtimal görme durumun var uzaktan fakat konuşma yapamazsın o yüzden boşuna gidip kendini yorma
yanında memurmu olur söylesem izin vermezmi sonucta deport olmus ordan sonraki adım uçağa binip gitmek zaten

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,983
3,483
113
normalde avukat tutucaktım anlaşmıştım bile ama finalde gene deport dedi avukat yani sadece 2 3 ay zaman kazanırsınız başkada bişey olmaz dedi ben gene tutucaktım ama kendisi deport olmak istedi.

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,481
8,551
113
yanında memurmu olur söylesem izin vermezmi sonucta deport olmus ordan sonraki adım uçağa binip gitmek zaten
Tabiki memurlar olacak ve onların girişi normal kapıdan değil diye biliyorum ama yaniltmayayim yabancılar bürosunu yada emniyeti arayıp net bilgiyi oradan al

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
845
113
Manitan herhalde bu kadar görme aşkı başka nedenle olamaz gidince görüntülü arar seni merak etme

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
845
113
normalde avukat tutucaktım anlaşmıştım bile ama finalde gene deport dedi avukat yani sadece 2 3 ay zaman kazanırsınız başkada bişey olmaz dedi ben gene tutucaktım ama kendisi deport olmak istedi.
Bu işleri yapan avukatlar var kaçak kaldığı için mi deport oldu sadece yoksa başka bişeyden mi