- 19,883
- 6,320
- 113
Birdaha alıntılama beni senden ricamKanka herşeye kızıyosun erken ölürsün cidden tamam şaka yapmicam sana daha
Birdaha alıntılama beni senden ricamKanka herşeye kızıyosun erken ölürsün cidden tamam şaka yapmicam sana daha
hocam rasgele seçiyorum kimseyi tanımam etmemabi ilk andan beri takip ediyorum be ayıptır amaa😓
Tamam dostBirdaha alıntılama beni senden ricam
öylede biri sadece bol şans yazıp çıkmış o kadar takip ettij vallahihocam rasgele seçiyorum kimseyi tanımam etmem
kesene bereket dost kazanan arkadaşlara tebrikler@AnthonyEdwards @sseyhan pm usdt tron adresinizi atarmısınız
Tanışırızhocam rasgele seçiyorum kimseyi tanımam etmem
Dayı burda hersey biter açgözlülük bitmezKardeşim hakkını başkasına devreder misin günlük limitin dolmuş
Bana mı laf savunuyorsun dostDayı burda hersey biter açgözlülük bitmez
Tanışırız
NoBana mı laf savunuyorsun dost
Beni katma kurban olim kime ne desek hemen sövüyo değişik bi yer banda yemiyolar küfür yediğimle kalıyorum şaka bile yapamaz olduk kimsenin yevmiyesi beni bağlamaz ben kazanınca sma lı çocuklara atcamDayı burda hersey biter açgözlülük bitmez
Bu adam Sana inat etmiş ya sana niye atmıyor Sen takip etmedin miKazananlara Tebrikler seninde kesen dolu olsun
hocam kimseye inat ettim faln yokBu adam Sana inat etmiş ya sana niye atmıyor Sen takip etmedin mi
Rasgele seçiyor kral kaç kişi takip etmiş bizede denk gelir illakiBu adam Sana inat etmiş ya sana niye atmıyor Sen takip etmedin mi
Doğrudur reis Senlik durum yokhocam kimseye inat ettim faln yok
Ama bu arkadaş takip etti herhalde benim gördüğüm kadarıyla niye bunu es geçtim Beni ilgilendirmez de ben öyle gördüm Ne bileyim Kusura bakma ben öyle gördümhocam kimseye inat ettim faln yok
Vallahi billahi beklentim yok umurumda değil artık hiçbirRasgele seçiyor kral kaç kişi takip etmiş bizede denk gelir illaki
hocam kimseyi tanımıyorum rasgele seçiyorumAma bu arkadaş takip etti herhalde benim gördüğüm kadarıyla niye bunu es geçtim Beni ilgilendirmez de ben öyle gördüm Ne bileyim Kusura bakma ben öyle gördüm
Her takip edene ödül atcan diye bişey yok burası ayrıca hayır kurumu değil beklentiyle takip edilcekse etmesin kasma boşverhocam kimseyi tanımıyorum rasgele seçiyorum