- 24,310
- 17,286
- 113
Zabaha ksr burdayiz erhan guney kore var severix 🤣🤣O cekim gelmez daha bugün 2 saatte anca gelir pauhw
Zabaha ksr burdayiz erhan guney kore var severix 🤣🤣O cekim gelmez daha bugün 2 saatte anca gelir pauhw
Sen bu kafayla değil Forum hiç bı yerde barinamazsin.surda şuan en az 10 kişi var hepsi ödül aldida senmi kaldın?ayrıca adam atmak zorunda değil atacağı çarşafa bu saatten sonra atmaz zaten.cok çirkin yaptığın seysana bol şans yok inşallah kaybedersin
Sayibu sadece sayı mı yoksa sayı + ribaund + asist mi
reis bunlara 3 saat nasihat versen , ya kardeş bi sus rolleri takip edemiyorum derSen bu kafayla değil Forum hiç bı yerde barinamazsin.surda şuan en az 10 kişi var hepsi ödül aldida senmi kaldın?ayrıca adam atmak zorunda değil atacağı çarşafa bu saatten sonra atmaz zaten.cok çirkin yaptığın sey
tamamdır iyi ozaman , 3 dk kala oyundan cıkar zaten , 5dk içinde 10 atamaz bu mal
İnşallah dostum uyurum işte 😂sana bol şans yok inşallah kaybedersin
Komple gitti telefonu reset attircaktim telefoncuda hesapları kaldırdı Ondan sonra ekran dondu komple gittimail yokmu ?
parasız daha zor uyunuyor reis , paralı uyumanın tadı başkaİnşallah dostum uyurum işte 😂
sen bana bi dm atsana reis 12 dk kaldıKomple gitti telefonu reset attircaktim telefoncuda hesapları kaldırdı Ondan sonra ekran dondu komple gitti
Umarım kazanırsın ben seni tutuyorum
Bende seni tutuyorm 🤣
Bu genelde ilk peri full oynuyortamamdır iyi ozaman , 3 dk kala oyundan cıkar zaten , 5dk içinde 10 atamaz bu mal
Attimsen bana bi dm atsana reis 12 dk kaldı
şişkonun nefesi yetmez oturur birazdanBu genelde ilk peri full oynuyor
Kaç sene önce izledin doncici gayet formu iyi su anşişkonun nefesi yetmez oturur birazdan