Arkadaşlar selam 2021 de buraya katılmıştım. Şimdi bazı saçma adamlar çıkar, boş muhabbet yapmayın, amaç sadece freespin freebet bedava para olmamalı.
1990 doğumluyum hayatım hep borç, icra , kumar 2004 2005 de 0.50 kuruş Ken iddaaya başladık. 2026 ya geldik halen borç harç devam 12 yaşında kızım var.
Sonuç olarak yaş ilerledikçe artık paranın önemi kalmadığı görülüyor.
Şeker hastalığım çıktı şekerim 195 el ayak gözler artık kötüye gidiyor.
Böbrekde kist çıktı 14 boyutunda, ameliyat gerekiyor.
Karaciğer de yağlanma var.
Dalak büyümesi olmuş diğer organlara çarpıyor.
Akciğer ve göğüsler de nefes sorunum var spreysiz nefes zor artık.
Göz numaralarım küçüktü büyüdü gözlük gerekiyor.
Yumurtalar da sorun çıktı. Varikosel diye birşey ameliyat gerekiyor ameliyat olursam çocuk vs birdaha olması zor diye söylediler.
Sağ ayak topuğum servisten düşme sonucu kırıldı. Aradan 7 ay geçti artık 1 saat ayakta durunca topuk üstüne basamiyorum heralde yanlış kaynadı.
Gittikçe kilo aldım sinir stresten artık, 100 kilo geçtim.
Saçlarım bir anda beyalaşmaya başladı.
Dişler komple çürüdü, kırıldı. Ağzım komple bitiyor.
Sonuç olarak bunların hepsi 1 sene de oldu.
Bu zamana kadar hep para para bedava spin fatura ödemek lazım. Kirayı ödemem lazım. İcra çözmem lazım evden eşya alacaklarmi , çocuğun cebine 200 lira harçlık koymam lazım servis parası gezi parası , eve ekmek zeytin derken yaşantı hayat hiç birşeyi umursamayıp hastalıkların içine girdim. Psikolojik olarak iyi durumda değilim. Günlük yaşantım hem maddi manevi kötü. Gücüm kalmamış bugün hastane çıktım. Dedim ki hayatta yani boşa yaşıyoruz. Bir sürü ameliyat gitmem lazım. Hastanede ölsek olay biter kimse adımı hatirlamaz. Hepinize saygilar dilerim.
Benden yaşça küçüklere şunu demek isterim para önemli evet ama sağlık mutluluk huzur da önemli anın değerini bilin bundan 15 sene önceye gitsem kumar oynamazdim. Kumar benden 1 ev 2 araba 1 tarla kaybettirdi. Daha kaybettirdigi çok şey varda konu uzamasin hepinize saygılar
S