- 7,634
- 2,647
- 113
Chester ilk yarışa bak ana baba günü gibiCikmadi protesto patladik hmmina
Chester ilk yarışa bak ana baba günü gibiCikmadi protesto patladik hmmina
Valla ben 4 13 arkasi sirali aldimChester ilk yarışa bak ana baba günü gibiVar mı tek Sıralı 2li oyniyim
![]()
Istanbuldada 7yi tutuyorum sirf onun uzerine 6li kurdun 5 tane 7 arkasi 5 at aldimChester ilk yarışa bak ana baba günü gibiVar mı tek Sıralı 2li oyniyim
![]()
10 numara ne biçim geldi yaIstanbuldada 7yi tutuyorum sirf onun uzerine 6li kurdun 5 tane 7 arkasi 5 at aldim
Gelir bro ben 7 ile sirali aldim ya gelir10 numara ne biçim geldi ya
Burda 5 gelirse bisiler olur.son ayakta yatmasin yaticaksa burdan yatsin.Patlattık bro 4.ayağı güzel oldu bu 3.ayakta da %56 yıkıldı kafayı da patlatsak güzel olcaktı @Hayat1kumar
Sonda 4 çıkmış kötü oldu o yarı yarıya düşer ne verirseBurda 5 gelirse bisiler olur.son ayakta yatmasin yaticaksa burdan yatsin.
Icerdeki 5di yanlis soledi 100 kusur veriyordu beBu spikerin ben amuaaa6 geldi dedi çıktım kapattım 5,3,10 arkası 3-4-5-10-13 aldıydım kapattım 3 misli attıydım böyle youtube açıktı bakayım dedim ne olmuş 5 gelmiş
![]()
Vallahi sorma ya5 iyi kosdu 8 cacik oldu gibiydi sonradan geldi ama yetismedi son kuponda patladi hay bole isin ben be
Aynen 3 misli 336 tl verdiIcerdeki 5di yanlis soledi 100 kusur veriyordu be
6. koşuya ne diyorsun?Vallahi sorma ya
KÖÇEK çıkıp kazanır Hür uçan pek ayak uyduramaz onun temposuna6. koşuya ne diyorsun?
2 tane önde koşmayı seven at var.
Köçek ve Hür uçanSelimkaya kendi atlarına biniyor bu sefer aradan sıyrılır mı ?
Yoksa sıralıda kim gelir ilk![]()
Rakip bence BahadırKÖÇEK çıkıp kazanır Hür uçan pek ayak uyduramaz onun temposuna
7 gelse bile bu 6li en az 3k okur gelmesin 7 uzulurumVallahi sorma ya
6 patlatti burayi 6li para yapdiRakip bence Bahadır