Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayat1kumar ANKARA 6'li

Kupon Miktarı
666
Kupon Oranı
9.99

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,594
12,880
113
Ağa sizde kaç cbyte beyin hacmi var o kadar öğreneyim dedim şu ganyan bi kafa basmadı gitti
Kolay be reis bende zor saniyordum bi sardimi var ya slotmus oymuş yanında afedersin bok yemiş bizim hasta bi abi var atyaris bagimlisinin bagimlisi meşhur sözü hasminla sakın kavga etme ona at yarışını öğret o yeter demişti şimdi anlıyorum ak

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
8,300
113
Kolay be reis bende zor saniyordum bi sardimi var ya slotmus oymuş yanında afedersin bok yemiş bizim hasta bi abi var atyaris bagimlisinin bagimlisi meşhur sözü hasminla sakın kavga etme ona at yarışını öğret o yeter demişti şimdi anlıyorum ak
Valla o kadar denedim de olmadı birde o iddaa bültenini gibi 10 sayfa fotomaç fanatikin bültenleri görünce kim uğraşacak spora devam kaybetmeye devam dedim çıktım

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,594
12,880
113
Valla o kadar denedim de olmadı birde o iddaa bültenini gibi 10 sayfa fotomaç fanatikin bültenleri görünce kim uğraşacak spora devam kaybetmeye devam dedim çıktım
Aynen bultende gazete de çok zor ilk zamanlar başlayan için en iyis dijital aga