- 111,755
- 62,675
- 113
Burası won bro yine para vermez ama kaybetmedik en azindanBol şanslar reis
Tebrikler dayi vur patlasinBurası won bro yine para vermez ama kaybetmedik en azindan
Patlamiyor verdigimizi aliyoz geriTebrikler dayi vur patlasin
Ne para kazandın bu atlardan bee helalBurdan para gelirse kocaeliye gomucem parayi Ekli dosyayı görüntüle 572651Ekli dosyayı görüntüle 572652
✅ 👏 👏Burası won bro yine para vermez ama kaybetmedik en azindan
Kazanamiyimki la kupon kupon parasını aliyomNe para kazandın bu atlardan bee helal
Vakit kaybı bro,1 karton sigara alaydın o parayaKazanamiyimki la kupon kupon parasını aliyom
Bro şansımızı deniyoruz.artik bı karton sigara 750 lira oldu adamlar canı sıkıldıkça sigaraya zam yapıyorVakit kaybı bro,1 karton sigara alaydın o paraya
Tutuncude onları izliyor MK...yine zam yapmisBro şansımızı deniyoruz.artik bı karton sigara 750 lira oldu adamlar canı sıkıldıkça sigaraya zam yapıyor
Bize kumar alemini sevdiren adam seninde şans günün kutlu olsun tebrikler dayıBurdan para gelirse kocaeliye gomucem parayi Ekli dosyayı görüntüle 572651Ekli dosyayı görüntüle 572652
Ağa sizde kaç cbyte beyin hacmi var o kadar öğreneyim dedim şu ganyan bi kafa basmadı gittiBurdan para gelirse kocaeliye gomucem parayi Ekli dosyayı görüntüle 572651Ekli dosyayı görüntüle 572652
Kolay be reis bende zor saniyordum bi sardimi var ya slotmus oymuş yanında afedersin bok yemiş bizim hasta bi abi var atyaris bagimlisinin bagimlisi meşhur sözü hasminla sakın kavga etme ona at yarışını öğret o yeter demişti şimdi anlıyorum akAğa sizde kaç cbyte beyin hacmi var o kadar öğreneyim dedim şu ganyan bi kafa basmadı gitti
Valla o kadar denedim de olmadı birde o iddaa bültenini gibi 10 sayfa fotomaç fanatikin bültenleri görünce kim uğraşacak spora devam kaybetmeye devam dedim çıktımKolay be reis bende zor saniyordum bi sardimi var ya slotmus oymuş yanında afedersin bok yemiş bizim hasta bi abi var atyaris bagimlisinin bagimlisi meşhur sözü hasminla sakın kavga etme ona at yarışını öğret o yeter demişti şimdi anlıyorum ak
Aynen bultende gazete de çok zor ilk zamanlar başlayan için en iyis dijital agaValla o kadar denedim de olmadı birde o iddaa bültenini gibi 10 sayfa fotomaç fanatikin bültenleri görünce kim uğraşacak spora devam kaybetmeye devam dedim çıktım
Birde durumlar müsait olunca ordan bakayim reis eyvallahAynen bultende gazete de çok zor ilk zamanlar başlayan için en iyis dijital aga