- 110,958
- 62,475
- 113
Şansıma geç ödedi bu sefer site yarım saat sürdü hallediyorum hemen brolar
Dayı calisiyoz napalim günde 13-14 saat direksiyon sallıyorum günlük 3-4 k topluyorum martı tagdanArtık 3 5 ayda 1 uğruyor sen gibi oldu oda.sendr karabatak gibisin 3 dk varsın 33 gün yoksun
Depoyu fulle diye yaptık biz senin gibi bağımlı değiliz moruk işine bakBenzinim biterse koskoca başkan var yardımcı olur o parayida trx e atar Erhan kupon yapar sıkıntı yok
Mecbur abiArtık 3 5 ayda 1 uğruyor sen gibi oldu oda.sendr karabatak gibisin 3 dk varsın 33 gün yoksun
Araba bozuktu amcik sen biliyon daha yeni yaptırdım iki gün önce doğalgazi ödeyecek para yoktuGünlük 3-4k topluyo ama 50 tl parası yok
jojo mat kodu kesti fakirler aç kaldı bu multici adiler yüzündenGünlük 3-4k topluyo ama 50 tl parası yok
Burda da bir arkadaş vardı kuryelikye kazançlarını gösteriyordu günlük tl ile 5-8 arası yapıyordu sigara sordu kak miktr git diyip engelledim kardeşim artık tavrımız netGünlük 3-4k topluyo ama 50 tl parası yok
Fakirler biz yanijojo mat kodu kesti fakirler aç kaldı bu multici adiler yüzünden
Kardeşim bu arada bı sigara parası çıkar mıBurda da bir arkadaş vardı kuryelikye kazançlarını gösteriyordu günlük tl ile 5-8 arası yapıyordu sigara sordu kak miktr git diyip engelledim kardeşim artık tavrımız net
Bu esnaf kuryede iyi para var mı acbaBurda da bir arkadaş vardı kuryelikye kazançlarını gösteriyordu günlük tl ile 5-8 arası yapıyordu sigara sordu kak miktr git diyip engelledim kardeşim artık tavrımız net
Engelliyorum kardeşimKardeşim bu arada bı sigara parası çıkar mı
Martı tag da iyi para var dost istanbuldaysan gunde 6-7 bin bile toplarsınBu esnaf kuryede iyi para var mı acba
Kak demeyi unuttunEngelliyorum kardeşim
Üzdün kardeşim şuan kendi suçlu hissettimAraba bozuktu amcik sen biliyon daha yeni yaptırdım iki gün önce doğalgazi ödeyecek para yoktu
aç kalmazsında sakatlanırsan 3 5 ay yatarsınBu esnaf kuryede iyi para var mı acba
Yaşadığım yerde tag iş yapmaz küçük şehirfeyim bir ucundn bir ucu arabayla 5 dk bisikletle 12 dk yürüyerek 24 dkMartı tag da iyi para var dost istanbuldaysan gunde 6-7 bin bile toplarsın
Onu bilmiyorum buradaki kuryelik dediğim ıygulama üzeri yemek kuryeliği. Yemeksepeti gibi. Burda Glovo, Uber, Pyszne.pl vs varBu esnaf kuryede iyi para var mı acba
Bende orda hesap yok dolandırmaya kalktılar beni zamanında ben onları tokatladım bi daha da hesap açamadımjojo mat kodu kesti fakirler aç kaldı bu multici adiler yüzünden