- 56,452
- 16,458
- 113
Bol şans EniştemDayımız doğum gününde ufak kazanç sağlamış
Roll yapalım dedi 2 adım bizde aldık hemen 200 ü bol şans 1 rollcü seçecek kazanırsak
@Hayat1kumar
Bol şans EniştemDayımız doğum gününde ufak kazanç sağlamış
Roll yapalım dedi 2 adım bizde aldık hemen 200 ü bol şans 1 rollcü seçecek kazanırsak
@Hayat1kumar
Olum dediğimi yapsana ben senin dediğini yaptım bugün rollde ayıp ediyon vur orda gol olcak 2 dkyaOlmaz o Arjantin’e vurcaz bu olmazsa
Karı gibi başladın yine dırdır dost 2 dk kumar oynayalımOlum dediğimi yapsana ben senin dediğini yaptım bugün rollde ayıp ediyon vur orda gol olcak 2 dkya
Maçın görselini atabilir misinOlum dediğimi yapsana ben senin dediğini yaptım bugün rollde ayıp ediyon vur orda gol olcak 2 dkya
Ayıp ediyon biz sana böyle mi yaptık tek kelimeyle ikiletmeden bastık Oxforda hadi sıra sende bakalım ne kadar sadiksin dostunaKarı gibi başladın yine dırdır dost 2 dk kumar oynayalım
Teşekkür ederim 🤩
Penaltı oldu bu saatten sonra işin olmasin erhanAyıp ediyon biz sana böyle mi yaptık tek kelimeyle ikiletmeden bastık Oxforda hadi sıra sende bakalım ne kadar sadiksin dostuna
Girdik maça penaltı oldu senın ağzına sokayım dost gibiBak kazanmak isteyenler nasılda görsel istiyor
Bu öngörüşleri niye başkalarına sakliyon dostPenaltı oldu bu saatten sonra işin olmasin erhan
Sanada saklıyorum ateşleme yap katlama garantisi %100Bu öngörüşleri niye başkalarına sakliyon dost
100 u 10 a katlarsam haberlesirizSanada saklıyorum ateşleme yap katlama garantisi %100
100 lirayı platense godoy maçına 4.50 orandan iy 1.5 üst gir kardeşine güven paranı al100 u 10 a katlarsam haberlesiriz
155 bastık polisler pesımızde dost
Biri yazmış sabah aranma var acile gitsek alırlar mı diye sektörde kimler var dikkat et dost herkes aranıyor