- 112,277
- 62,930
- 113
Kasinmissin rahatladinmi bari la 😁Gönder gelsin dost dede paraladı bi 100 yaktık yine namussuza Ekli dosyayı görüntüle 507977
Kasinmissin rahatladinmi bari la 😁Gönder gelsin dost dede paraladı bi 100 yaktık yine namussuza Ekli dosyayı görüntüle 507977
100 lük dedenin hakkı dost onu oynamassak ödemiyorlar vekımlerıO yüzlüğüde vursaydın keşke enişte arcantine
Özledik dayı bi 100 toka yaptık çıktıkKasinmissin rahatladinmi bari la 😁
Umuta ben atesledim baslar birazdanAman dost yakma bizi de sen o parayı Umut’a ateşle o başlasın seriden ne kadar önce kazanırsak iyidir
Oo biz 330 ona atacaktık gelseydi o zaman değiştiriyor muyuzUmuta ben atesledim baslar birazdan
Bana atabilirsinizOo biz 330 ona atacaktık gelseydi o zaman değiştiriyor muyuz
Atarız terimcim tevazu da bi yere kadar heBana atabilirsiniz
Bir terim kolay yetişmiyor dostSinyor doymuyor enişte hep bana hep bana
Skor degismedi dost yoksa burdayizGol oldu iptal oldu la kimse takip etmiyormu kimse golll wooonn yazmamis
Adam parayi yemistir bile bro110 lira çekiliş kazandık dostumuzun dm kapalı bol şans
Sitede 1.1oldu kilitli kaldi sonra gol silindiSkor degismedi dost yoksa burdayiz
Altyapıya düşmedi dayı direkt offsideGol oldu iptal oldu la kimse takip etmiyormu kimse golll wooonn yazmamis
Eniste getirt su kuponuda nesillerin sursubAltyapıya düşmedi dayı direkt offside
800 lira para alcaz dost hayatındibiyle iyi tut arayı sıradaki rollcyü o seçecekEniste getirt su kuponuda nesillerin sursub
Belli oldu eniste sen kuponu getirtmeye bak800 lira para alcaz dost hayatındibiyle iyi tut arayı sıradaki rollcyü o seçecek