- 17,122
- 15,812
- 113
Tebrikler bro
Eyw gokhanimTebrikler bro
Bol şanslar kazandık mıNe zaman ya herru ya merru desem sacmalik oluyor bugünde doncic kolsuz oldu.bakarsin açılır bayağı zora girdiEkli dosyayı görüntüle 942628
Oynayanlar kazandı metincim 😁Bol şanslar kazandık mı
3100₺ daha bulursan hedef tamamlamıyorNe zaman ya herru ya merru desem sacmalik oluyor bugünde doncic kolsuz oldu.bakarsin açılır bayağı zora girdiEkli dosyayı görüntüle 942628
Biz oynamadık kaybettikOynayanlar kazandı metincim 😁
Fer fecirÇekim harici tabiki de kayıplar var ve en son hırs sıfırlanış olsun en azından borç harç yok abi buna şükür demeyi bilmeliyiz yoksa o topa girersek hepten perişan oluyoruz beni en iyi sen anlarsın.
Bro 3 kupon tuttu hepi topu.onemli olan bugunku kuponlar.daha paylasmadim paylasicam.Valla helal olsun sana dayı dünden beri her baktığım kuponun wonlanmış tebrik ediyorum
Maçlar Yeni mi bitti
Şampiyonlar liginden bir kuponun oranları çok deli dehşetti 3 kuponun 3’üde çok başarılı kuponlardıBro 3 kupon tuttu hepi topu.onemli olan bugunku kuponlar.daha paylasmadim paylasicam.
Sabah atmayı unutmuşuzMaçlar Yeni mi bitti![]()
O deli dehşet kuponda Barça maçı sifirda vardı ama b.kunu çıkartma diyip sildim hata etmişiz 😁Şampiyonlar liginden bir kuponun oranları çok deli dehşetti 3 kuponun 3’üde çok başarılı kuponlardı