Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Hayatımda İlk Defa Böyle Birşey Gördüm

Kupon Miktarı
50050
Kupon Oranı
1.00

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Biz mahkumuz kayba yapcak bişey yok bu tür şikeli maçlar böyledir hiçbir maçta bukadar pozisyon olmaz goller iptal olur herşey kaçar 2.yari 10 gol olacağı varsada 1 tane bile çıkmaz çünku maçın tüm albenisini 40.dakkada hakem yedi bitirdi

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Bitti maç boşa beklemeyin zaten 10 kez boş kaleye kaçırdılar maçı bitiren de kahpe hakemin net gölü yemesiydi bundan sonra Allah inse o sahaya gol cikartamaz
Sen kazanma diye hakemin kulagına fısıldadı baronlar dediler bunojik9 kupon yapmış çabuk iptal edin

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,916
3,782
113
Ya para kaybettiğin için üzüntüyle böyle abartarak üzüntünü arttırıyorsun ya da daha önce hiç spor bahsi oynamadın. 10 maçın 8 inde olan şeyler bunlar gayet normal.

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Taca çıktığı halde golü vermeliydi sanki halisahada oynanıyor tövbe tövbee
Taç bu ait falan deil anında düdüğü calmassan geçer o pozisyon varla iptal edemez isterse tribünden çıksın o top o anda ttaci vermiosa bitmistir

halil889*

Lütfen hoşt deme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,233
9,218
113
2.yarı 50 olmadan 1 gelir maç 3.5 üst biter delirirsin klasik senaryo

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,477
984
113
Maca üst girdim tamam yatarsın eywallah ama bı hakem alt oynadığını bukadar belli edemez tertemiz bir gol oldu dakka 40 adam hiç birşey bulamadi gitti taça çıktı diyerek golü iptal hayatımda ilk defa böyle bir bahaneyle gol iptali gördüm acaba hirsizlikla kazandığı paraları yiebiliorlarmi bu şerefsiz hakemler ?
Kumarla kazandığın parayı nasıl yiyorsan hakemlerde hırsızlıkla kazandığı paraları pekala yiyebiliyordur...

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Ya para kaybettiğin için üzüntüyle böyle abartarak üzüntünü arttırıyorsun ya da daha önce hiç spor bahsi oynamadın. 10 maçın 8 inde olan şeyler bunlar gayet normal.
Normallestirdiler işte aslında normal değil şike bunun adi

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,477
984
113
Taç bu ait falan deil anında düdüğü calmassan geçer o pozisyon varla iptal edemez isterse tribünden çıksın o top o anda ttaci vermiosa bitmistir
O taç pozisyonu skoru etki ediyor ise var karışır örnek vereyim o taca çıkan top gol olmasa idi maç kesintisiz devam ederdi

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Bu maç ayarlı 0-0 at milyon olsa başarım 1.5 alta yatma ihtimali yok yatarsa etek giyer orospuluk yaparım ben günde 400 maç izliyorum nolacagini ogrendik

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Şuan penaltı olsa gram gerilmem sonucunu ayiktik çünkü parayı kurtardık üst verenler bol bol sovebilir ve.olsun

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
2.yari 3 dakkada 5 kaleciyle karşı karşıya bilerek atmadikar üste cekiorlar yemeyin nekadar sermayeniz varsa basın 1.5alta parayı sayende vurun

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Hangi yüzle çıkmışsa ikinci yarıya bu hakem ona sasirdim