Biz mahkumuz kayba yapcak bişey yok bu tür şikeli maçlar böyledir hiçbir maçta bukadar pozisyon olmaz goller iptal olur herşey kaçar 2.yari 10 gol olacağı varsada 1 tane bile çıkmaz çünku maçın tüm albenisini 40.dakkada hakem yedi bitirdi
Sen kazanma diye hakemin kulagına fısıldadı baronlar dediler bunojik9 kupon yapmış çabuk iptal edinBitti maç boşa beklemeyin zaten 10 kez boş kaleye kaçırdılar maçı bitiren de kahpe hakemin net gölü yemesiydi bundan sonra Allah inse o sahaya gol cikartamaz
Taç bu ait falan deil anında düdüğü calmassan geçer o pozisyon varla iptal edemez isterse tribünden çıksın o top o anda ttaci vermiosa bitmistirTaca çıktığı halde golü vermeliydi sanki halisahada oynanıyor tövbe tövbee
Kumarla kazandığın parayı nasıl yiyorsan hakemlerde hırsızlıkla kazandığı paraları pekala yiyebiliyordur...Maca üst girdim tamam yatarsın eywallah ama bı hakem alt oynadığını bukadar belli edemez tertemiz bir gol oldu dakka 40 adam hiç birşey bulamadi gitti taça çıktı diyerek golü iptal hayatımda ilk defa böyle bir bahaneyle gol iptali gördüm acaba hirsizlikla kazandığı paraları yiebiliorlarmi bu şerefsiz hakemler ?
Normallestirdiler işte aslında normal değil şike bunun adiYa para kaybettiğin için üzüntüyle böyle abartarak üzüntünü arttırıyorsun ya da daha önce hiç spor bahsi oynamadın. 10 maçın 8 inde olan şeyler bunlar gayet normal.
Valla ben 90 o kredi çektim 1.5 alta 2 orandan salladım şimdi 2.5 üste 220 bin veriordu zararı cikarttim2.yarı 50 olmadan 1 gelir maç 3.5 üst biter delirirsin klasik senaryo
O taç pozisyonu skoru etki ediyor ise var karışır örnek vereyim o taca çıkan top gol olmasa idi maç kesintisiz devam ederdiTaç bu ait falan deil anında düdüğü calmassan geçer o pozisyon varla iptal edemez isterse tribünden çıksın o top o anda ttaci vermiosa bitmistir
Şike var diyorsan neden oynuyorsun paranla rezil olmayı seviyor musun yoksa eminim ardına kupon yaparsın sen hasta olmussubNormallestirdiler işte aslında normal değil şike bunun adi
He işte 2.yari gol olacaktı hakem 40.dakkada taca cikmis iptal ediyim diyecekti gene heraldeO taç pozisyonu skoru etki ediyor ise var karışır örnek vereyim o taca çıkan top gol olmasa idi maç kesintisiz devam ederdi
Allah ı katma ikikBitti maç boşa beklemeyin zaten 10 kez boş kaleye kaçırdılar maçı bitiren de kahpe hakemin net gölü yemesiydi bundan sonra Allah inse o sahaya gol cikartamaz
Yaptım zaten bu hırsızlara paramı kaptiracam şike şike cikartacaklar o parayıŞike var diyorsan neden oynuyorsun paranla rezil olmayı seviyor musun yoksa eminim ardına kupon yaparsın sen hasta olmussub
1.5 üst olursa etek giyip örs**** yapcan mı şimdi 🤣🤣🤣Bu maç ayarlı 0-0 at milyon olsa başarım 1.5 alta yatma ihtimali yok yatarsa etek giyer orospuluk yaparım ben günde 400 maç izliyorum nolacagini ogrendik
hem alt hem üst mü oynadınValla ben 90 o kredi çektim 1.5 alta 2 orandan salladım şimdi 2.5 üste 220 bin veriordu zararı cikarttim
İy bitince bastimhem alt hem üst mü oynadın