- 3,928
- 2,319
- 113
Biz deneyelim kurtarmazsa onun ayıbı olsun😂😂kanka dayak kurtarmaz bunu![]()
Biz deneyelim kurtarmazsa onun ayıbı olsun😂😂kanka dayak kurtarmaz bunu![]()
spastik işler derken neyimi gördünde kardesimYoo gerizekalı olan sensin dostum.
Dışarıda selam verecek 1 tane arkadaşın kalmamış burada spastik spastik işler yapıyorsun.
Bende sana ilacını söylüyorum git kendini dövdür kuş gibi ol .
Belki biraz beynin çalışır bu hayata daha farklı bir gözle bakarsın.
Ayrıca bana bir daha hakaretvari konuşursan senin bütün sıkıntını ruhundan şırıngayla çekerim öyle bir rahatlarsın ki gökyüzünden melekler ile iletişime geçmeye başlarsın.
Bundan sonra bu çocuğa bir fiske bile vurulmucak.Moruk senin bir derdin yok.
Sadece sağlam bir dayağa ihtiyacın var.
Bak git bir topluluğa ana avrat küfür et 5 6 kişi iyice ezsin seni bak sana yemin ediyorum içinde ne dert kalır ne sıkıntı 3 4 gün ağrı çekersin ama ruhsal bakımdan tüy gibi olursun.
Bak bunu dalga geçmek için söylemiyorum.
OkBundan sonra bu çocuğa bir fiske bile vurulmucak.
Dikkat et kırıklar araya alcak kanka 🤣
Hayırdır ne yaylana yaylana konusuyorsunDikkat et kırıklar araya alcak kanka 🤣
Aha bak sana dikleniyoDikkat et kırıklar araya alcak kanka 🤣
Get outHayırdır ne yaylana yaylana konusuyorsun
Bunlara özel oda hazırlıcan ses geçirmeyen akşama kadar vurucan kırbacı 🤣🤣Aha bak sana dikleniyo
Buda tebliğe gelmişKalpler yalnızca Allah'ı anmakla huzur bulur
Hepimiz düşmüşüz bir çukura para varken hayat çok güzel geliyor kumarda parayı bitirince herşeyden nefret ediyoruz Hepimizin psikolojisi çok bozuk sonumuz iyi değil...
İbreti alem için meydan ağacına bacaklarından asıp öyle vuracanBunlara özel oda hazırlıcan ses geçirmeyen akşama kadar vurucan kırbacı 🤣🤣
Kanka bunları sonra adam yerine koyup ceza verirler değmez sessiz sessiz halledecenki kimse görmeden kimse görmedennnnİbreti alem için meydan ağacına bacaklarından asıp öyle vuracan
Bunlar polise hakime derdini anlatana kadar dosya zamanaşımına uğrar broKanka bunları sonra adam yerine koyup ceza verirler değmez sessiz sessiz halledecenki kimse görmeden kimse görmedennnn
Sende haklısın kanka 🤣 mazlumu getirin bana hesabı yapmak lazımBunlar polise hakime derdini anlatana kadar dosya zamanaşımına uğrar bro
Adam soruyor ne spastikligimi gördün diye sana harbi ne spastikligini gördün bu maymagınBunlar polise hakime derdini anlatana kadar dosya zamanaşımına uğrar bro
Açtığı konuları gördün mü hiç 🤣Adam soruyor ne spastikligimi gördün diye sana harbi ne spastikligini gördün bu maymagın
Bu sen misin?Kanka bunları sonra adam yerine koyup ceza verirler değmez sessiz sessiz halledecenki kimse görmeden kimse görmedennnn
Pilav yiyorumBunlar polise hakime derdini anlatana kadar dosya zamanaşımına uğrar bro
Kendi resmini paylaşma la ortalık yerdeBu sen misin?