Kaç yaşındasın sen?Kendi resmini paylaşma la ortalık yerde
Kaç yaşındasın sen?Kendi resmini paylaşma la ortalık yerde
Bilerek cevap vermedim ona konu uzayacak diyeAdam soruyor ne spastikligimi gördün diye sana harbi ne spastikligini gördün bu maymagın
35Kaç yaşındasın sen?
Yo görmedim ben genelde clovers takılıyorumAçtığı konuları gördün mü hiç 🤣
Az önce ballı hardallı orta boy pizza yedim.Pilav yiyorum
Pilav tavuk
Tavuk yedim
Protein tavuk yedim
Pilav yiyorum
İyi yapmışsın bizim deliller bize yeter bide elin delisiyle ugraşamamBilerek cevap vermedim ona konu uzayacak diye
Romanya da daha da azitirsin kral orda bakkalda bile oyun oynatıyorlar yanlış tercih olurBakalım 1 yıl içinde Romanya'ya gideceğim kuzenin yanına müteahhitlik yapıyor orada yoksa ben bu kumarı bırakamam bu bataklıktan da çıkamam
kardeşim sorunlumusunuz cidden konu açıyosam meraktan açıyorum olamazmı uzaylılar falan harbi otistikmisnz yaBilerek cevap vermedim ona konu uzayacak diye
Kendini böyle maskara edersen otistikte derler sikoştikte derler agır ol adam sansınlarkardeşim sorunlumusunuz cidden konu açıyosam meraktan açıyorum olamazmı uzaylılar falan harbi otistikmisnz ya
ortada maskara edecek durum yokKendini böyle maskara edersen otistikte derler sikoştikte derler agır ol adam sansınlar
ortada maskara edecek durum yok
Kadim dostum emir savaş a lütfen düzgün konuşun.Yokmu senle clovers bu yüzden bukadar meşhursunuz