- 113,344
- 63,409
- 113
Lion macinda top oynamiyorki serefsizler ilk yari 20 faul 4 sari 30 tac oldu uzatma olmadi.
reis hangi site bu güvenilirmi
Kimine göre iyi kimine göre değil ben böyle oranlar oynadığım için bana sıkıntıları yokreis hangi site bu güvenilirmi
reis betnano diye bi site varmış sence güvenilirmiKimine göre iyi kimine göre değil ben böyle oranlar oynadığım için bana sıkıntıları yok
Güvenilirreis betnano diye bi site varmış sence güvenilirmi
Bol şans bromGece burdan 100 cektim 4.68 kaldi onunla 2 kupon yaptim 2side geldi biri 2li kombin biri 3lu kombin.buda son kombin.normalde bu kuponu yapmazdim ama 40o lira gecikmis odeme var paramiz yok.umarim buda gelirde isimizi gorur.herkese bol sans.maclari analiz ettim cok basit gelir gibi gozukuyor.Ekli dosyayı görüntüle 219024Ekli dosyayı görüntüle 219025
reis bide para çekiminde isterlerse eğer evrak felan istiyorlarmış bi sıkıntı çıkarmıGüvenilir
Cikmaz kardes hic evrak gondermedin mireis bide para çekiminde isterlerse eğer evrak felan istiyorlarmış bi sıkıntı çıkarmı
yok reis betnano kayıt olucam da güvenilirmi diye sordum evrak istiyorlarmış duruma göre çekimdeCikmaz kardes hic evrak gondermedin mi
Saglamdir kardesyok reis betnano kayıt olucam da güvenilirmi diye sordum evrak istiyorlarmış duruma göre çekimde
EywBol şanslar
Geçmiş olsun reis@Daimon burasi lose 😔