- 112,286
- 62,931
- 113
Eyw kanka.her ayagi patlattim ilk 2 ayak favori geldi ama diger ayaklar fena deil.tek gelsede parayi kurtarsak 😁Bol sans dayı
Eywbol şans
Tek gelır dayıEyw kanka.her ayagi patlattim ilk 2 ayak favori geldi ama diger ayaklar fena deil.tek gelsede parayi kurtarsak 😁
Allah'a şükür buna hiç bulaşmadımBugun yine at yarisi denedik son ayak tek ve buyuk favori gelmezse cok uzulurumEkli dosyayı görüntüle 228233Ekli dosyayı görüntüle 228234
Bol şanslar reis @Hayatindibi 🙋👍Bugun yine at yarisi denedik son ayak tek ve buyuk favori gelmezse cok uzulurumEkli dosyayı görüntüle 228233Ekli dosyayı görüntüle 228234
Eyw kardesBol şanslar reis @Hayatindibi 🙋👍
Sakin bulasma kardes.ben eskiden hastasiydim bunun simdi arada oynuyorum sukurAllah'a şükür buna hiç bulaşmadımBol şans hocam
Bakalim sansTek gelır dayı
Ben de hep merak ettim ama oynamadım.Sakin bulasma kardes.ben eskiden hastasiydim bunun simdi arada oynuyorum sukur
Merak etme bunu kardes baska seyi merak et.cicekleri merak et bocekleri merak et ne bilim kizlari hayal et ama bunu etmeBen de hep merak ettim ama oynamadım.
Ne verir sence bro.altilimda 5de kaldi be puhCok rahat geldi dayı
Ekuri geliyordu orda son 30 metrede verdi yarisi yahu o gelse ikramiye vereceginin en az 5 katini verirdi2 ayak favori gelmesi bozmus ama gene verir birseyler
Fazla birsey bekleme dayı istanbuldanNe verir sence bro.altilimda 5de kaldi be puh