- 112,451
- 62,991
- 113
Son ayaga kaldik bakalim umarim bunu kazaniriz pek para vermez ama olsun iyidir.
@cenkkocak34 hesapta 38 lira var kardes bi kupon yapalim
@cenkkocak34 hesapta 38 lira var kardes bi kupon yapalim

yazdığın gibi gelsin dost bol şansSon ayaga kaldik bakalim umarim bunu kazaniriz pek para vermez ama olsun iyidir.
@cenkkocak34 hesapta 38 lira var kardes bi kupon yapalimEkli dosyayı görüntüle 224211
Bol şanslar.Son ayaga kaldik bakalim umarim bunu kazaniriz pek para vermez ama olsun iyidir.
@cenkkocak34 hesapta 38 lira var kardes bi kupon yapalimEkli dosyayı görüntüle 224211
Patlata patlata gittim hic hiyer patlamadi bizim icimizde patladi.neyse uzun zaman sonra 6li bulmus olucam tutarsa.bi 6li yapalim uyuycam kardesyazdığın gibi gelsin dost bol şans
Bakarız kanka şu yarış bitsin heleSon ayaga kaldik bakalim umarim bunu kazaniriz pek para vermez ama olsun iyidir.
TmmBakarız kanka şu yarış bitsin hele
Rahat verir 750-1000 arası belki şaşırtıp 1.5-2 k atabilir7 12 13 3unden biri gelirse 1k verebilir
Bnce 1in ustune cikabilir.neyse hadi kuponu yapalim uyuyim benGüle güle harca dost 750-1000 arası verir
✅ 🧐 👏 👏@Daimon burasi won kardes 🤩🤩
1 k üstü %10 isterim dostBnce 1in ustune cikabilir.neyse hadi kuponu yapalim uyuyim ben
Uyuycam bn son yarisi zor izledim 24 saattir uyanigim1 k üstü %10 isterim dosthahaha dur bakalım bi hiç bakmadım akşama bakayım yazarım sana
Son ayak 12 numara " fışfış " İzmir çok verir ama bu at fışfış kayıkçı şarkısını söylete söylete gelirUyuycam bn son yarisi zor izledim 24 saattir uyanigim
Evet bayagi zor gozukuyor teksiz 5limi yapsam acaba 4. Ayakdi 1 tek olur gibiSon ayak 12 numara " fışfış " İzmir çok verir ama bu at fışfış kayıkçı şarkısını söylete söylete gelirorjin mesafe jokey ve kilo çok uygun . ve İzmir iyi para verir zor altılı
TebriklerSon ayaga kaldik bakalim umarim bunu kazaniriz pek para vermez ama olsun iyidir.
2.5 k verdi süper paraEvet bayagi zor gozukuyor teksiz 5limi yapsam acaba 4. Ayakdi 1 tek olur gibi