- 9,356
- 2,367
- 113
3-3
Tşk dost bilgilendirme içinBu per alt olur
Nba daha yokken biz bandana takip basket oynuyoduk dost sen Rahat ol sikeyi bildik alt alanlara tebriklerAha şimdi sıçtık jokic girdi ve girdiği gibi 3 luk atti 60 a dayanırlar artık kemba walker ve jaylen Brown da girer simdi iyice uçarlar
Sen 1 demerinmi benim aklimda oyle.kaldi aceleden ne bilim la basim kalabalik sureklialintilayanlara cvp vermeye calisiyom yanlis anlarlar diye cok basim döndüNiye 1 verdin ki
Yok maç sonucu 2 demiştimSen 1 demerinmi benim aklimda oyle.kaldi aceleden ne bilim la basim kalabalik sureklialintilayanlara cvp vermeye calisiyom yanlis anlarlar diye cok basim döndü
safanov 38.5 üstü dedıydıSen 1 demerinmi benim aklimda oyle.kaldi aceleden ne bilim la basim kalabalik sureklialintilayanlara cvp vermeye calisiyom yanlis anlarlar diye cok basim döndü
O zaman iyi bak dost Brown ve jokic karşılıklı oyundalarNba daha yokken biz bandana takip basket oynuyoduk dost sen Rahat ol sikeyi bildik alt alanlara tebrikler
iyi mi böyle dost ?Nba daha yokken biz bandana takip basket oynuyoduk dost sen Rahat ol sikeyi bildik alt alanlara tebrikler
Tmm kankam kismet nabalim.lan yeminle msj yazmaktan terledim beYok maç sonucu 2 demiştim
dönüş olmadı@Leggionaire dost en son betxlarge dan bonus ekletcektin yalan mı oldu sende mi kandırdın beni
Ben onealdan sonra biraktim dostO zaman iyi bak dost Brown ve jokic karşılıklı oyundalar