- 17,721
- 19,074
- 113
En az 57 bu per
Dogru baktim simdi gelenintek sallariz yine basket lose gibisafanov 38.5 üstü dedıydı
neyse buda gelir
sen cok yazmaTmm kankam kismet nabalim.lan yeminle msj yazmaktan terledim be
Jokic ve Brown reyizle saka olmaz dost sana inat 75 atarlar bakBen onealdan sonra biraktim dost
son dklarda cosmazlarsa basket wonlayabilirDogru baktim simdi gelenintek sallariz yine basket lose gibi
Paralari kalmadı hepsi aç onların dost maclari satıyorlarJokic ve Brown reyizle saka olmaz dost sana inat 75 atarlar bak
56Bu çeyrek tam kaç sayı çıkar bilene 25 payfix. Herkesin 1 tahmin Hakkı var son 3 dakika kalana kadar
57 kazanirsam erhana atBu çeyrek tam kaç sayı çıkar bilene 25 payfix. Herkesin 1 tahmin Hakkı var son 3 dakika kalana kadar
5757 kazanirsam erhana at
Dost nba burası eurolig olsa tamam dicem bunlar artık parayı parayla satın alan adamlar nakit yerine bitcoin ile geziyorlarParalari kalmadı hepsi aç onların dost maclari satıyorlar
55 dost payfixi mi verBu çeyrek tam kaç sayı çıkar bilene 25 payfix. Herkesin 1 tahmin Hakkı var son 3 dakika kalana kadar
54Bu çeyrek tam kaç sayı çıkar bilene 25 payfix. Herkesin 1 tahmin Hakkı var son 3 dakika kalana kadar