- 1,586
- 537
- 113
63
58 abiBu çeyrek tam kaç sayı çıkar bilene 25 payfix. Herkesin 1 tahmin Hakkı var son 3 dakika kalana kadar
Dün kahvaltı parasını @tahtalikoy den aldım nasipse bugünde senden abi 😂Bu çeyrek tam kaç sayı çıkar bilene 25 payfix. Herkesin 1 tahmin Hakkı var son 3 dakika kalana kadar
54 dedim benEvet süre bitti 55-56-57 var
60 düzeltelim 😄Bu çeyrek tam kaç sayı çıkar bilene 25 payfix. Herkesin 1 tahmin Hakkı var son 3 dakika kalana kadar
56 dost bilemedin55 dost payfixi mi ver
Bende 58 dedimEvet süre bitti 55-56-57 var
Dayı ms 2 geliyo masa tenisi gitti senin 66 tl ms 2 dedik 1 bastın bize inatBeyler umarim hepiniz bu msji gorur cok msj alintiliyorsunuz ama kacirdiklarim olur illaki kimse yanlis anlamasin tlfn hic kullanisli degil yoksa herturlu cvplarim 😁
5 e tekmi oynuyolar
Bu yarişmayi baslatmadanda 57 diye sayikliyordum 😀Evet süre bitti 55-56-57 var
La ne inadi be ben o parayi sirf senin icin ayirmistim ayip ediyosunDayı ms 2 geliyo masa tenisi gitti senin 66 tl ms 2 dedik 1 bastın bize inat
ne bekliyodun ki knk celticste jokici tek savunabilecek adam vardı theis o da sakat adamı savunamayınca tak tak atar tabii
Herkesin 1 tahmin Hakkı bar dedim ve 3 dakka kala biter dedim 54 diyorsan liste dışısın54 dedim ben
Şaka yapıyom dayıLa ne inadi be ben o parayi sirf senin icin ayirmistim ayip ediyosun