- 3,127
- 3,812
- 113
Ben dedim ama jokic kenarda girerse sıkıntı diye ayni şekilde Brown ve kemba walker bunlar oyunda ise uzak duracaksın abi istedss diğer 3 per hep 70 çıksın bu alt olur demiceksin sorunlu adam bunlar5 e tekmi oynuyolar![]()
Ben dedim ama jokic kenarda girerse sıkıntı diye ayni şekilde Brown ve kemba walker bunlar oyunda ise uzak duracaksın abi istedss diğer 3 per hep 70 çıksın bu alt olur demiceksin sorunlu adam bunlar5 e tekmi oynuyolar![]()
neden ki anlamadım sen mesaj yazmadan önce 54 yazdım benHerkesin 1 tahmin Hakkı bar dedim ve 3 dakka kala biter dedim 54 diyorsan liste dışısın
bol şanslar kankaLa ne inadi be ben o parayi sirf senin icin ayirmistim ayip ediyosun
1 dk kaldı dayı2.13 var 12ye patliyoz sikintili
masa tenısıne alıstırdın dostDayı ms 2 geliyo masa tenisi gitti senin 66 tl ms 2 dedik 1 bastın bize inat
Jokic 43.5 almıştım ilk yarıdan geldi vallane bekliyodun ki knk celticste jokici tek savunabilecek adam vardı theis o da sakat adamı savunamayınca tak tak atar tabii
Bende 58 demiştim ama saymadım kiiHerkesin 1 tahmin Hakkı bar dedim ve 3 dakka kala biter dedim 54 diyorsan liste dışısın
Bol sansJokic 43.5 almıştım ilk yarıdan geldi valla
Saol kankam.hgbol şanslar kanka