- 111,610
- 62,830
- 113
Clip 3luk atti geri sildiler la
Gene açıldı fark bi bok olmaz bunlardanClip 3luk atti geri sildiler la
Donemesede farki korumaliydi o 3luk niye silindi acaba silinmese fark 2iydi ondan sonra koptularO kadar yakalamışken donmelerı lazımdı
Yanlış girilmiştir hiç düzgün oynamadılar ki markkanen ı tutamıyorlar hayır iyi oyuncu da kawhi zubac gibi katı savunma yapan adamlar bu adamı tutamıyor pota altı atışları %100 adamınDonemesede farki korumaliydi o 3luk niye silindi acaba silinmese fark 2iydi ondan sonra koptular
Ben o brooku hic sevmiyorum.ulan fark bi turlu 5den dusmesiZubac bugün tamamen sıçtı westbrook ne işe yarar belli değil yazık ettiler
Deli eder adamı markkanen 3 luk atıp duruyorBen o brooku hic sevmiyorum.ulan fark bi turlu 5den dusmesi
Farkm10dan 4e dusdu bakalim dvmi gelckmiDeli eder adamı markkanen 3 luk atıp duruyor
Hay ben senin tatumCurry ve sabonis uçtular şimdiden fox öyle benim oynadığım maça bak bide hay clippers gibi ananı
Bunlardan bi bok olmaz adam akıllı sayı yapabilecek oyuncu yok ki bi paul george var oda canı isterse oynuyor çok pasif bi takım ya ittire oldumFarkm10dan 4e dusdu bakalim dvmi gelckmi
Senin hatan ne kadar banko düşünürsen düşün bi oyuncuyu iki kupona birden yazmak ben her kupona farklı maç koydum biri Chicago üstten biri denver üstten biri clevland üstten yattı mesela denver çok banko görüyorum 113.5 için koysam bu kupona hepsini berbat ederdi aynı oyuncuyu diğer kuponlara ekleme abi %100 olsa bile ekleme gider çok iyi oynar sakatlanır yine batırırHay ben senin tatum
Donsede 4 fark sikinti suanFark 1 döner mi
Aha berabereDonsede 4 fark sikinti suan
6 dk var 4 fark her türlü olur son saniye yetişmek için çok faul yapıyorlarDonsede 4 fark sikinti suan