- 1,130
- 1,174
- 113
discount varsa devam edelim hocamAllah belalarını versin ulan slot desen göstere göstere insanların parasını alır futbol deden 14dakkada 2 gol olur elimizi atınca kurur bizim tabiki kazanma şansımız yok
discount varsa devam edelim hocamAllah belalarını versin ulan slot desen göstere göstere insanların parasını alır futbol deden 14dakkada 2 gol olur elimizi atınca kurur bizim tabiki kazanma şansımız yok
Yok 1e1 frebet almıştımdiscount varsa devam edelim hocam
Kendime versem maçları gelmiyor başkasına verince hemen geliyorYok 1e1 frebet almıştım
anladım hocam sağlık olsunYok 1e1 frebet almıştım
Oynasak gelmezdi o dereceKendime versem maçları gelmiyor başkasına verince hemen geliyor
Kuralı o kumarınOynasak gelmezdi o derece
birileri kaybedecek ki birileri kazansınKuralı o kumarın
Bu aralar bende çok şansızıöAllah belalarını versin ulan slot desen göstere göstere insanların parasını alır futbol deden 14dakkada 2 gol olur elimizi atınca kurur bizim tabiki kazanma şansımız yok
Bol bol şanslar dostUzun süredir maddi sıkıntılar vardı zar zor bı dostumdan 1k borç buldum hedefe ulaşırsak eminim benim gibi sıkıntı çeken dostlar vardır 2 kişiye rol bakiyesi atarız duruma göre 3 kişi yaparız kasamiz 1k frebet 1k ana para dostlar