- 15,417
- 5,300
- 113
Bol şans dost 🔥🔥 bi sigara yakalm yorulduk be bi oraya bi oraya 5dk mola 🙏🔥🔥🔥✅Dostlar buda zor ama denedim gelirse güzel olur bakiye sıfır bunla diğer kimbineyi bekleyelim artik
Bol şans dost 🔥🔥 bi sigara yakalm yorulduk be bi oraya bi oraya 5dk mola 🙏🔥🔥🔥✅Dostlar buda zor ama denedim gelirse güzel olur bakiye sıfır bunla diğer kimbineyi bekleyelim artik
İnşallah gelir reisim 👑Dostlar çevrim 2k falan kaldı yeterki en az 1 kupon gelsin
Geleck ilk kupon guzel gidiyorz Chelsea de ilk yarı 1.5üst beklyorm zaten🙏Dostlar çevrim 2k falan kaldı yeterki en az 1 kupon gelsin
62k lık kuponu getircez kral bi terslik olmazsa,,Dostlar çevrim 2k falan kaldı yeterki en az 1 kupon gelsin
Süper olurrGeleck ilk kupon guzel gidiyorz Chelsea de ilk yarı 1.5üst beklyorm zaten🙏
Valla bende yakıcam bide kahve iyi gider,,chelsa de bu arada köstürsün 2 fol falan ilkyarıBol şans dost 🔥🔥 bi sigara yakalm yorulduk be bi oraya bi oraya 5dk mola 🙏🔥🔥🔥✅
1bucuk olur diyorm ben hadi ins baklm erkenden 🙏😊Valla bende yakıcam bide kahve iyi gider,,chelsa de bu arada köstürsün 2 fol falan ilkyarı
Laaa durrr bende işemeye gidicemm yaa))))))5dk mola cıkıyorum sigaraya beyler sizde burası @cenk55 @SlotMaN61 🔥✅😊😊
Bı burda iciyoz 😂 😂5dk mola cıkıyorum sigaraya beyler sizde burası @cenk55 @SlotMaN61 🔥✅😊😊
Tmm dost,,sende o zaman mekan))))Bı burda iciyoz 😂 😂
Takipdeyiz 😂😂👑👑Tmm dost,,sende o zaman mekan))))
Hull city ye gol attır dost,,chelsa zaten atar,,Bı burda iciyoz 😂 😂
Colweyn ne dost,,bunla ne işimiz varrrJong 1.1
Dortmund 2.0
Hull 0.0
Colweyn 0.0
Hearta 1.0
Gelsin ilkyarı gol ve goller hattaChelsea macı hareket li
Reis o colwynColweyn ne dost,,bunla ne işimiz varrr