- 14,917
- 4,688
- 113
Antalya wonnn
Bol sans dostKupon 2
He yaaaŞu hazırlık maçı gelse güzel olcak
Atarda bakalımm yormadan atsaydı,,Galata eyube çoktan atması gerekiyordu neyi bekliyor acaba
Sakat işte bu maçlar evet,,bülten zengin aslında,güzel maçlar var,acele etmemek gerek bence,,Beni yanlış anlamayın ama bu dostluk maçında 1 dakkada gol atıp yemek bu bahsi burda bitirir gibi bunda gol çıkmaz daha gibi duruyor
Bol sansDostlar kasamiz 14k çevrim var 50k falan hedefim 100k tabiki kasayı komple basmicam hiç bir kuponda ama ya 1 ila 3 maç arasında olacak kuponlar paylaşcam hedefe ulaşırsak güzel bir dagitum konudakilere veririz beni bilen bilir ben kimseyi üzmem elimden geldigince fazla dağıtırım
Adam guvendigiklerine oynuyor bizede takip etmek düşer ama galata atması gerekiyordu şu zamana kadar bu dost maçı sonu nolur Allah bilirSakat işte bu maçlar evet,,bülten zengin aslında,güzel maçlar var,acele etmemek gerek bence,,
Tff 1 lig maçları bu hazırlık maçlarından iyiydi vallaBeni yanlış anlamayın ama bu dostluk maçında 1 dakkada gol atıp yemek bu bahsi burda bitirir gibi bunda gol çıkmaz daha gibi duruyor
Bakalım kısmet artık,tamamen nasipselAdam guvendigiklerine oynuyor bizede takip etmek düşer ama galata atması gerekiyordu şu zamana kadar bu dost maçı sonu nolur Allah bilir
Aynn öyle beklicezBakalım kısmet artık,tamamen nasipsel