- 16,207
- 3,174
- 113
daayı risk misk tanımam diyorsun hee bol şanslar yürek ister bunu girmek aynı benim gibisin 🤣Dostlar baslamayan maçlara oynadım
daayı risk misk tanımam diyorsun hee bol şanslar yürek ister bunu girmek aynı benim gibisin 🤣Dostlar baslamayan maçlara oynadım
Gelirse dewam mı tamam mı dost 😇Dostlar destek verenler belli bu dakikadan sonra gelenler değil destek şuana kadar verenlere biseler yapicaz yeterki kazanalım
İstese 3buxuk yapardı ben macı ilkte biraz izledmŞimdi bitti,,1 gol atamadı denyolarr((((
Kral şu kuponun bi gelsinde,,gerisi sende zaten,,kazanmak lazım öncelikke,,Dostlar destek verenler belli bu dakikadan sonra gelenler değil destek şuana kadar verenlere biseler yapicaz yeterki kazanalım
Reis sen kazan bizi sonra düşün 👑Dostlar destek verenler belli bu dakikadan sonra gelenler değil destek şuana kadar verenlere biseler yapicaz yeterki kazanalım
Dost şuan son yaptığım 10k bastığım kupon sonuçlanınca kalan cevrim 17bin olacakGelirse dewam mı tamam mı dost 😇
Eritirsin onuda dost,,Dost şuan son yaptığım 10k bastığım kupon sonuçlanınca kalan cevrim 17bin olacak
Allah reis inşallah 👑Dost şuan son yaptığım 10k bastığım kupon sonuçlanınca kalan cevrim 17bin olacak
Aynen,,kasa yapmaya devam,,Şuan 5k var onla canlıdan devam
Devam 👑Aynen,,kasa yapmaya devam,,
Top ısınsın seriden gelixek 👑Jong psv-grafsahop
Başladı
3.5 üst bekliyoruz
Kaldı 3 gol1.0 oldu bile