- 9,291
- 13,362
- 113
Son lafin çok doğru olmuş işte kardeşim pyaywhw@vurucu999 benim dost var lazim olursa ondan alırım da onun için de nakit lazım puaha
Son lafin çok doğru olmuş işte kardeşim pyaywhw@vurucu999 benim dost var lazim olursa ondan alırım da onun için de nakit lazım puaha
Güneşli günler yakındır diye avutalim kendimizi dost yalan dan kim ölmüş puaahSon lafin çok doğru olmuş işte kardeşim pyaywhw
Dün @Malatyali44 dostumuz parayı çöp etmeseydi iyiydi de saglık olsunGüneşli günler yakındır diye avutalim kendimizi dost yalan dan kim ölmüş puaah
Bol şans dayiKasamiz 3k+1.5k frebet hedefe ulaşırsak 5.6 dosta 500rol parası destek oluruz
İlk kuponumuz frebet
Ekli dosyayı görüntüle 950182
@Barrios bu adam yüzünden daha 1.50 oran bulamiyor hocama gidip 6 oran veriyor puahaDün @Malatyali44 dostumuz parayı çöp etmeseydi iyiydi de saglık olsun
bilse bir de içim gam yemiyecek. Beceremiyorsan kabul et yani kardeşim 😂@Barrios bu adam yüzünden daha 1.50 oran bulamiyor hocama gidip 6 oran veriyor puaha
Reşat beni ovun der baska da birsey bilmez çok kibirli adam laf anlatılmaz onabilse bir de içim gam yemiyecek. Beceremiyorsan kabul et yani kardeşim 😂
İnter yedi kaldı 3 golBu başlamayan olurda canlidan tek maç gidemezsek belki gelir bu
4 gol kaldıİnter yedi kaldı 3 gol
Bol şans dostKasamiz 3k+1.5k frebet hedefe ulaşırsak 5.6 dosta 500rol parası destek oluruz
İlk kuponumuz frebet
Ekli dosyayı görüntüle 950182