- 89,059
- 17,952
- 113
Maç bitti
Dost konuda yoktun bu sebepten bidahakine seni görürüm inşallah sen seç konuda olmadigin için adaletine güveniyorumBen konu da yoktum ama arkadaşlar için liste yaparım
Beni seçmişler ağlıyorumsen seç diyorlar (beni seç )
Biz hep vardık burda son dkya kadar@HaYaTıNsEsİ futbol rollü olduğu için senin seçmeni tavsiye ediyorum 12 sayfaya tek tek baktım her sayfada vardım diyen çıkmazbazıları başta var bazıları orta da bazıları o maçtan umudu kesmiş
![]()
kafadan 5-6 kişi vardı imkan varsa kimseye ayıp olmasın yine de sen bilirsin ustaDost konuda yoktun bu sebepten bidahakine seni görürüm inşallah sen seç konuda olmadigin için adaletine güveniyorum
Benim hiçbir talebim olmadı zatenDost konuda yoktun bu sebepten bidahakine seni görürüm inşallah sen seç konuda olmadigin için adaletine güveniyorum
Eyv dost bu sebepten sana zahmet olmazsaBenim hiçbir talebim olmadı zatenben adaletli bi dağıtım için listeye bakıyordum
5 kişi wardı galibakafadan 5-6 kişi vardı imkan varsa kimseye ayıp olmasın yine de sen bilirsin usta
Kesene bereket dostAdaletli biri 4 kişi seçebilirmi
Not (dostlar lütfen özelden yazan olmasın bugüne kadar kimseyi kırmadım kınamadım yapmamda )
He geç kaldinListeci secmis ya adam
öyleydi de neyse konu sahibi ne derse o5 kişi wardı galiba
Sorun yok dostHe geç kaldin
Barıştık miSorun yok dost
AsddffghhnjBarıştık mi
Bı slott gider beee 😂😍Barıştık mi
öp hakanım erhanı barışınBarıştık mi