- 17,358
- 16,087
- 113
bu ara fakiriz ayın 10u gelsin +6 basacam hepsine1.5 olsun 2.5 a 5 oran sen girersin tek 😂
bu ara fakiriz ayın 10u gelsin +6 basacam hepsine1.5 olsun 2.5 a 5 oran sen girersin tek 😂
senin fantezilerin vardı maç başı 5.5 üst 6.5 üstbu ara fakiriz ayın 10u gelsin +6 basacam hepsine![]()
hala var kanka fransa izlanda u21 maçı var mesela suan basladı 6 sıkardım direktsenin fantezilerin vardı maç başı 5.5 üst 6.5 üst
aha kadro dışıyızDostlar lütfen kimse alınmasın seçilmeyenler bilirsiniz elimden geldikçe yardımcı oluyorum ve bilirsiniz bayadir zarardan çıkamıyorum belirttiğim arkadaşlara ben özelden ulaşıcam burda olsunlar
@elysion123
@Hakan170
@Gfbarmy35
@jesnap
eywallah sağolunDostlar lütfen kimse alınmasın seçilmeyenler bilirsiniz elimden geldikçe yardımcı oluyorum ve bilirsiniz bayadir zarardan çıkamıyorum belirttiğim arkadaşlara ben özelden ulaşıcam burda olsunlar
@elysion123
@Hakan170
@Gfbarmy35
@jesnap
Kesene bereket dosttDostlar lütfen kimse alınmasın seçilmeyenler bilirsiniz elimden geldikçe yardımcı oluyorum ve bilirsiniz bayadir zarardan çıkamıyorum belirttiğim arkadaşlara ben özelden ulaşıcam burda olsunlar
@elysion123
@Hakan170
@Gfbarmy35
@jesnap
Yemek yedikten sonra roll açarım beklerim arkadaşlarıDostlar lütfen kimse alınmasın seçilmeyenler bilirsiniz elimden geldikçe yardımcı oluyorum ve bilirsiniz bayadir zarardan çıkamıyorum belirttiğim arkadaşlara ben özelden ulaşıcam burda olsunlar
@elysion123
@Hakan170
@Gfbarmy35
@jesnap
kesene bereket dostDostlar lütfen kimse alınmasın seçilmeyenler bilirsiniz elimden geldikçe yardımcı oluyorum ve bilirsiniz bayadir zarardan çıkamıyorum belirttiğim arkadaşlara ben özelden ulaşıcam burda olsunlar
@elysion123
@Hakan170
@Gfbarmy35
@jesnap