- 42,736
- 43,727
- 113
Bende aldım o bahsi az önce. Yanına sıradaki gol göztepe ekledım 3.30 oran totaldeOsasuna mac boyu 1 atar güzel oranı var
Bende aldım o bahsi az önce. Yanına sıradaki gol göztepe ekledım 3.30 oran totaldeOsasuna mac boyu 1 atar güzel oranı var
Kısıtlı bültende en iyi seçimi yapmışsın dostBende aldım o bahsi az önce. Yanına sıradaki gol göztepe ekledım 3.30 oran totalde
Bol bol şanslar yazdın gibi gelsin dostAdım 3 supriz oldu ama imkansız değil bu lig için
En çok gol cikan lig bence gelirse supriz olmaz bol şansAdım 3 supriz oldu ama imkansız değil bu lig için
Aynen erken gole bakarEn çok gol cikan lig bence gelirse supriz olmaz bol şans
20 dakikadan sonra çok gol cikiyor sabırla bekleyelim bakalimAynen erken gole bakar
bol şansAdım 3 supriz oldu ama imkansız değil bu lig için
Göz atmış bu osasuna hangi ara kırmızı yedi kırmızı yesede atması lazım çok iyi hücum oyuncuları varBende aldım o bahsi az önce. Yanına sıradaki gol göztepe ekledım 3.30 oran totalde
Bakalım bekliyoruz bi umut.Göz atmış bu osasuna hangi ara kırmızı yedi kırmızı yesede atması lazım çok iyi hücum oyuncuları var
Tekrar bol şans yolun çoğu biter umarimAdım 3 supriz oldu ama imkansız değil bu lig için