Tebrikler dost @HaYaTıNsEsİ
Şansını seveyim bizede bulaşsım🙏Of yene son dakka
Aynı düşüncedeyim hedefin kendine göre olsun dostum eminim ki hedefin 5 olmasının sebebi 3_5 kişiye dokunmak olduğu için ama gecenin saat kaçı üzülme ve üzme derim 🙏 @HaYaTıNsEsİ1 - > 5 oldu kar cebe yakisir yarisini cek kafan rahat oyna istersen dost
🙏🙏🙏Senin bi roll vardi dost hiç unutamiyorum brezilya ligi atletic mineiro mu neydi 4.5 ust 5.5 ust 6.5 ust sen oynadikca gol oluyordu maçta oradaki gibi gelsin insallah sonraki adim da
Sardı bu konu kasa yapınca bende bi roll açıcamSenin bi roll vardi dost hiç unutamiyorum brezilya ligi atletic mineiro mu neydi 4.5 ust 5.5 ust 6.5 ust sen oynadikca gol oluyordu maçta oradaki gibi gelsin insallah sonraki adim da
Sarmasın dostum hiç bulaşmaSardı bu konu kasa yapınca bende bi roll açıcam
Herkesin gonlune gore olsun dost herkes kat kat kazancin insallahSardı bu konu kasa yapınca bende bi roll açıcam
NiyeSarmasın dostum hiç bulaşma
İnşallah ben ufak kasalar yapıyorum amaHerkesin gonlune gore olsun dost herkes kat kat kazancin insallah
Yani roll bambaşka birşey yapınca anlarsın ne diyeyim🙏
Kendimce roller yaptım ama burda paylaşmadım hiçYani roll bambaşka birşey yapınca anlarsın ne diyeyim🙏
Burda bambaşka anlarsın zamanı gelinceKendimce roller yaptım ama burda paylaşmadım hiç